Neler Yeni

Bafır İphone 12 Pro Demo

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
bafır 12 pro demo almış demo telefonlarda sıkıntı çıkıyor mu birde pahalı bir fiyat

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Güzel

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
orijinal iphone ama gene dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben seviyorum bence samimi biri
Samimi ? Hiç bir ünlünün ne samimi olduğuna ne de namus ve şerefi olduğunu düşünüyorum modlar gelip ban uyarı atmasın genel konuşuyorum bafıra asla demiyorum.Bunu dememin nedeni kim ünlü ise evleniyor boşanıyor aldatıyor şiddet uyguluyor bence bunlar bizim ülkede daha çok ve üzülüyorum kanka ya Bizde mevki sahibi olanın g*** kalkıyor bence modlar bişey demezse sevinirim argo yok kimseye bir hakaret yok sözüm ortaya

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Samimi ? Hiç bir ünlünün ne samimi olduğuna ne de namus ve şerefi olduğunu düşünüyorum modlar gelip ban uyarı atmasın genel konuşuyorum bafıra asla demiyorum.Bunu dememin nedeni kim ünlü ise evleniyor boşanıyor aldatıyor şiddet uyguluyor bence bunlar bizim ülkede daha çok ve üzülüyorum kanka ya Bizde mevki sahibi olanın g*** kalkıyor bence modlar bişey demezse sevinirim argo yok kimseye bir hakaret yok sözüm ortaya
Haklı. Hiçbirini ekran dışında görmüyoruz.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çoğu öyle ama genellikle para göz oluyorlar bence bu adam iyi biri ama bi o kadarda kötü yanı vardır tabi ama ben diğerlerine göre seviyorum bi tık

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kimse KB ama bu cidden böyle bir de ülkemizde ünlüler değil yani genel olarak bir sıkıntı var.Mesela ABD ile ilgili video izleyince ağlayacak duruma geliyorum.Gerek Maddi durumlar gerek sosyal yani adam kızı öpüyor sarılıyor mis gibi yaşıyorlar kendi evinde bizim ülkede kızlar tipi Z tribi A.Kızla aran iyi olur ailesi pistir.Kimi birbirini öldürür Allah'ım okuyup adam olayım da gideyim buralardan... @tunahangenç @Ercü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom