emirhan22341
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Çıtçıt detayını çok beğendim ve fotoğrafda kumaş çok güzel duruyor.bu arada %30 indirim var.
Ne alaka?burda ürün indirimi paylaşana herkes kendisimi satıyorMağaza hayırlı olsun kardeşim
Ben almadım,ama yarın alıcağım sanırım.mağza yorumlarına bak istersen genelde memnunlar gibi duruyor.hiç değerlendirmesi yok. sen aldın mı ?
aldığınız zaman fotoğraf paylaşır mısınız. fotoğraflardan pek anlaşılmıyor ve kumaş kalitesi ile ilgili de bilgi verirseniz sevinirimNe alaka?burda ürün indirimi paylaşana herkes kendisimi satıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben almadım,ama yarın alıcağım sanırım.mağza yorumlarına bak istersen genelde memnunlar gibi duruyor.
Unutmassam atarımaldığınız zaman fotoğraf paylaşır mısınız. fotoğraflardan pek anlaşılmıyor ve kumaş kalitesi ile ilgili de bilgi verirseniz sevinirim
Bu nasıl benzetme birader Allah aşkına yaOğlum çıkın çarşıyı dolaşın daha iyisini daha uyguna bulursunuz bu ne Allah aşkına hindistan kekoları gibi
O farklı bir model ama siz bilirsiniz ister alın ister almayın ben sadece paylaştım
Hagwers sen misin doğru söyle?Çıtçıt detayını çok beğendim ve fotoğrafda kumaş çok güzel duruyor.bu arada %30 indirim var.
saol bremın hemen cekırem adamsın loÇıtçıt detayını çok beğendim ve fotoğrafda kumaş çok güzel duruyor.bu arada %30 indirim var.
Haahha olum siz ne yaşıyonuz?yok paylaşmasaydım keşkeHagwers sen misin doğru söyle?
şu tipler bi anda kayboldu hesaol bremın hemen cekırem adamsın lo