doğru diyorsunuz hocam biraz göz attım da genel olarak ishal için mi kullanılıyor bu probiyotik, kabızlık sorununa da iyi gelir mi?Maflor şase al saçma sapan bitki çaylarıyla olacak iş mi?
hocam şimdi 2. poşeti yapmaya gidecem herhangi bir etkisini görürsem dönerim burayaHocam nolur sonucu yazın, bende o sorundan muzdaribim.
Kabızlık için değil bağırsak düzenleyici olarak reçete ediyoruz. Kabızlık sorunu ne zamandır var? Şikayetler neler, normalde lifli gıda alımı nasıl?doğru diyorsunuz hocam biraz göz attım da genel olarak ishal için mi kullanılıyor bu probiyotik, kabızlık sorununa da iyi gelir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam şimdi 2. poşeti yapmaya gidecem herhangi bir etkisini görürsem dönerim buraya
hocam muhtemelen kabızlıktan dolayı fazla tuvalete çıkamıyorum genel olarak sorunum bu bazen 4 günü buluyor bazen 1 haftayı yemek yerken sulu yemeklere özen göstermeye çalışıyorum zaten iş yerimde genel olarak çorba hep çıktığı için tüketiyorum haricinde şu sıralar yoğurt tüketemesem de yoğurt tüketen biriyimKabızlık için değil bağırsak düzenleyici olarak reçete ediyoruz. Kabızlık sorunu ne zamandır var? Şikayetler neler, normalde lifli gıda alımı nasıl?
İlk aşamada yoğurt ve lifli gıda başlanır. Sonrasında kabızlık yapabilecek gıdalardan uzak durulur…
Şikayetin rahatsız edecek düzeyde ise doktora başvur.
Tamamdır hocam.doğru diyorsunuz hocam biraz göz attım da genel olarak ishal için mi kullanılıyor bu probiyotik, kabızlık sorununa da iyi gelir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam şimdi 2. poşeti yapmaya gidecem herhangi bir etkisini görürsem dönerim buraya
1 tane içtim ne olur ne olmaz diye yaklaşık 1.5 saat gibi bir süre geçti. sanırsam ikinciyi yapmaya gidicem az sonra
hocam işe yaramadı yaİşe yaramış.
hocam işe yaramadı ya
şuanlık bir etki yok hocam 2.yi de içtim oldu bayaTamamdır hocam.
Yarınıda bekleyin bakalım hocamşuanlık bir etki yok hocam 2.yi de içtim oldu baya