Neler Yeni

Bahçeli: "Alayı birden Erdoğan'ı S**m*ye kalksalar başaramazlar

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
türk dünyasının lideri dedikleri adama bak
inkılap hocam Sinan Ateş’in mekanı cennet olsun onu da analım bu vesileyle

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,736
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
si L kmeye diyor değimi yanlış duymadım
neden öyle desin cümleye uymuyor bile LŞSJAFBAŞLJSFDBGAJLŞSBRFKAHJVRŞKAGJBWJVAGBRKJLVGAKRDFGVNDF
Mesaj otomatik birleştirildi:

çıkamıyorum lna sdflgsdbkfjgsbdfgahlfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgnfvdhagvdsgkahfkgn

birazdan twitter yasağı gelir.

Son düzenleme:

KAANT10X

80+ Bronze
Öyle bir şeyi kimsenin demeyecegini hepimiz biliyoruz silkmeye demiş muhtemelen silkelemek demek istedi boşuna duyar kasmayın zaten kendisi sürekli bu tarz şeylerle gündeme geliyor.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Öyle bir şeyi kimsenin demeyecegini hepimiz biliyoruz silkmeye demiş muhtemelen silkelemek demek istedi boşuna duyar kasmayın zaten kendisi sürekli bu tarz şeylerle gündeme geliyor.
ciddimi ironi mi

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Neden bunu açıklama gereğinde bulundun hocam dediğin gibi bunun bi dil sürçmesi olduğunu hepimiz biliyoruz, azıcık mizahtan anlamayıp gereksiz ciddileşiyorsunuz.

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici

KAANT10X

80+ Bronze
Neden bunu açıklama gereğinde bulundun hocam dediğin gibi bunun bi dil sürçmesi olduğunu hepimiz biliyoruz, azıcık mizahtan anlamayıp gereksiz ciddileşiyorsunuz.
Bazı arkadaşlar ciddilesmis ve ciddiye almış bende bunu ciddiye almanın saçma olduğunu söyledim ne de olsa suan benim gibi çoğu kisi kilicdaroglu annemize sövse haklısın başkanım diyecek durumdayız o yüzden bunu ciddiye alıp saçma siyasi tartışmalara girmek doğru değil. Kaldıki dediği şey çok net bir yanlış ve hatalı kullanım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,161
Üyeler
167,263
Son üye
yesildag58
Top Bottom