Neler Yeni

Bahçeli: Üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler uzak değildir

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

TİTAN.

80+ Platinum

Kara*

80+ Silver
Yalama olacak bi karar verin kaldırıyorsanız kaldırın kalıyorsa kalsın zaten istediğinizi alıyorsunuz. Sınavsız şartlar şöyle olur galiba; Akp & Mhp üye olacaksın yeğenim biz seni boost yapacağız sen hiç takma kafanı yamuk yapan olursa gel. En dandik bölümde okuyanlar egosundan yürüyemez artık.

melidoas6

80+ Silver

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Çok saçma bence
En son böyle dediklerinde TEOG kalktı, yerine ne geldi malum. Yani şimdi YKS kalkacaksa anladınız siz onu 😀

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Tam çalışma ortasındayken böyle bir şey gelip de sınav içeriği falan değişirse yaptıklarını en içten küfürlerimle kutlarım

Rulep

80+ Gold

ESTAROSSA58

80+ Bronze

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Komplen kaldırsalar çoğu öğrenci için iyi olur lakin pat diye kimse yapamaz , bu eğitim. sistemin kökten değişmesi gerek.
Bir kere 100lerce konu var ve çoğu gündelik hayatta faydası yok insanlar ezberliyor soru ile kafasına taktikleri kodluyor ve Üniversite sınavlarında o öğrendiklerini işleyip doğru yapmaya çalışıyor.
Yani demesi bedava , yapması zor. 20 Yıllık süreçte yapmadılar ezberci sınav sistemi, YKS ile de üstüne kafa yormayı da eklediler bence.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Komplen kaldırsalar çoğu öğrenci için iyi olur lakin pat diye kimse yapamaz , bu eğitim. sistemin kökten değişmesi gerek.
Bir kere 100lerce konu var ve çoğu gündelik hayatta faydası yok insanlar ezberliyor soru ile kafasına taktikleri kodluyor ve Üniversite sınavlarında o öğrendiklerini işleyip doğru yapmaya çalışıyor.
Yani demesi bedava , yapması zor. 20 Yıllık süreçte yapmadılar ezberci sınav sistemi, YKS ile de üstüne kafa yormayı da eklediler bence.
Bir üniversiteli olarak eğitim sisteminin tamamen değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir çocuğa tüm dersleri öğretmeye çalışmak ve başarıya ulaşmasını beklemek saçmalıktır. Eğitim sistemi olarak bence Finlandiya ülkesinin eğitim sistemini örnek almamız gerektiğini düşünüyorum detaylı bilgi için bu videoyu dakika 6:35'den itibaren izleyerek bilgi edinebilirsiniz zaten bunun hakkında detaylı bir rehber yapacağım sağlıcakla kalın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,229
Üyeler
161,413
Son üye
Gktlga
Top Bottom