Neler Yeni

Bahçeşehir'de site bahçesinde alkol alan 6 kadına 5 erkek saldırdı

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Yani anlamıyorum hem Elhamdülillah Müslümanın diyorsun yaptığına bak burada içki içirmem diyorsun anladım kadınların da yaptığı yanlış bir şey fakat sen bunu düzgün bir dille anlatmak yerine neden şiddet uygularsın ki? Hangi ayette yazıyor bu? Onların alkol içmesi seni neden alkadar ediyor? Hadi kadınlara saldırdın onlara yardım eden 60 yaşındaki kalp hastası adama neden saldırsınız ******** herifler sizi

Mesaj otomatik birleştirildi:

Cidden çok yanlış bir devirde doğduk

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yani anlamıyorum hem Elhamdülillah Müslümanın diyorsun yaptığına bak burada içki içirmem diyorsun anladım kadınların da yaptığı yanlış bir şey fakat sen bunu düzgün bir dille anlatmak yerine neden şiddet uygularsın ki? Hangi ayette yazıyor bu? Onların alkol içmesi seni neden alkadar ediyor? Hadi kadınlara saldırdın onlara yardım eden 60 yaşındaki kalp hastası adama neden saldırsınız ******** herifler sizi

Cidden hatalı
Yahu tamam rahatsız olman normal de dövmek ne?

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ali

onun yaptıgı şey yanlıs değil

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ayete değil, yasalara bakılmalı.

Yasada açık alanda alkol içilmesi yasaktır deniyor mu? Deniyor.

Açık alanda alkol içenlere barbarca saldırın deniliyor mu? Denilmiyor.

Umarım bu erkek grubunun hepsi uzun bir süre hapiste kalır. Lakin sanmıyorum. Ne yazık ki bunlarda elini kolunu sallaya sallaya çıkacak ve bağnazlıklarını sürdürmeye, halkı kışkırtmaya, etrafa kin ve nefret kusmaya devam edecekler.

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onun yaptıgı şey yanlıs değil
Kimin?

Ayete değil, yasalara bakılmalı.

Yasada açık alanda alkol içilmesi yasaktır deniyor mu? Deniyor.

Açık alanda alkol içenlere barbarca saldırın deniliyor mu? Denilmiyor.

Umarım bu erkek grubunun hepsi uzun bir süre hapiste kalır. Lakin sanmıyorum. Ne yazık ki bunlarda elini kolunu sallaya sallaya çıkacak ve bağnazlıklarını sürdürmeye, halkı kışkırtmaya, etrafa kin ve nefret kusmaya devam edecekler.
O kadınların orada alkol almaları doğru değil, onlar orada alkol aldı diye saldırmak hiç doğru değil

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alkol alanların

umarım bana denk gelmez böyle bir şey asla ben muhtemelen öldürürüm çünkü ve başkasının eşşekliğinden ceza evine girmek hayatını yakmak korkunc
Sorun alkol alan kadınlar değil, sorun o saldıran ******** herifler de

Sorun kadınlarda olsaydı 60 yaşındaki kalp hastası adama saldırılar mıydı? Bunun gibi insanlar gücü yettiklerine saldırırlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ali
Sorun alkol alan kadınlar değil, sorun o saldıran ******** herifler de

Sorun kadınlarda olsaydı 60 yaşındaki kalp hastası adama saldırılar mıydı? Bunun gibi insanlar gücü yettiklerine saldırırlar
kanka postu acan cocuk kadınların yaptıgı doğru değil demiş bence gayet doğru

kanka postu acan cocuk kadınların yaptıgı doğru değil demiş bence gayet doğru
kadınların yaptıgı gayet dogru yani

Top Bottom