Neler Yeni

Bajaj Pulsar NS200 mü almalıyım RS200 mü?

Aethera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Sava
Bütçe
150000
İlk motorumu alacağım. Bu ikisinden hangisini tercih etmeliyim. Bunların dışında önerdiğiniz bu fiyat bandında bir 125lik veya 200lük motor var mı? Önerilerinizi bekliyorum. (Çinli motor harici tüm tavsiyelere açığım)

UnkBoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Anıl Bostancı
İlk motorumu alacağım. Bu ikisinden hangisini tercih etmeliyim. Bunların dışında önerdiğiniz bu fiyat bandında bir 125lik veya 200lük motor var mı? Önerilerinizi bekliyorum. (Çinli motor harici tüm tavsiyelere açığım)
Ters amortisör ve ön-arka abs olması sebebiyle NS200UG önerimdir.Tabi tercih sizin.

Vesselam

80+ Bronze
Dostum öncelikle kesinlikle gidip 0 olarak alma çünkü ikinci el piyasasında daha 1-3km temiz ns ve rsler çok uyguna bulunabiliyor. İlk motorun olacağı için ns200 onerirdim çünkü oturuş pozisyonu açısından ve her hangi bir düşme durumunda grenaj masrafı cikmayacagindan daha mantıklı ama güzel aksesuarlarla rs200 ler çok hoş olabiliyor. Biraz şeklim de olsun diyorsan rs200 ha yok benim için konfor ve sürüş rahatlığı daha önemli dersen ns200. Onun dışında Tws apache200 olması lazım sanırım o motora da bakabilirsin. Tavsiyem, ne kadar ilk motorun olsa da 125lik alma çünkü çok kısa bir süre sonra sana çok yetersiz gelmeye başlayacak.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Kaira Bilgic
Benimde ilk motorum RS200 oldu ay sonu 6. ayım olacak çok sürmedim motoru rodajını bitirmeye çalışıyorum herkes bana NS önerdi ama ben tip olarak RS istedim çünkü çok büyük paralar gidiyor tek başına da zor oluyor açıkcası. Sadece motor parasıyla bitmiyor bilgin olsun bunları göze al ve tekerlekleri vs değiştirmeni öneriyorlar genel bi bilgi vermek istedim xd 0 aldım bu arada ben motoru aklımda soru işareti kalmasın tertemiz üstüme motorum olsun diye

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
sıfır çıkartmanı önermem çünkü ikinci elde neredeyse 0a yakın kmde motorları bulunuyor. hafiflik ve çeviklik açısından ns200 öneririm ben. ama şekil şemal olarak RS200'de güzel, üzmez. Bunların haricinde Apache 200 bakabilirsin o da güzeldir.
bu arada eklemeyi unuttum, eğer illaki sıfır almak istiyorsan lastiklerini değiştirmeni öneririm. Ülkemize gelen düşük segmentteki motosiklete entegre gelen lastiklerin hiç birisi adam olacak düzeyde değil.

Aethera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Sava
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum öncelikle kesinlikle gidip 0 olarak alma çünkü ikinci el piyasasında daha 1-3km temiz ns ve rsler çok uyguna bulunabiliyor. İlk motorun olacağı için ns200 onerirdim çünkü oturuş pozisyonu açısından ve her hangi bir düşme durumunda grenaj masrafı cikmayacagindan daha mantıklı ama güzel aksesuarlarla rs200 ler çok hoş olabiliyor. Biraz şeklim de olsun diyorsan rs200 ha yok benim için konfor ve sürüş rahatlığı daha önemli dersen ns200. Onun dışında Tws apache200 olması lazım sanırım o motora da bakabilirsin. Tavsiyem, ne kadar ilk motorun olsa da 125lik alma çünkü çok kısa bir süre sonra sana çok yetersiz gelmeye başlayacak.
2. Elcilere pek güvenim yok anlamadıgımdan dolayı uğraşmak da istemiyorum. Rs200 de vites göstergesi yok yapabilir miyim bilmiyorum ama led farlar var. Onun haricinde tvs apache rtr200 ün çok kroniği var servisten cıkmıyormus. 2. El alısveris nasıl yapacağım bilmiyorum maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ters amortisör ve ön-arka abs olması sebebiyle NS200UG önerimdir.Tabi tercih sizin.
125 alacaktım bayilerde yok. Görünüş olarak rs200 daha cazip ve led far var ama montaj sıkıntı cıkıyormus.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
2. Elcilere pek güvenim yok anlamadıgımdan dolayı uğraşmak da istemiyorum.
Güven problemin varsa hiç experle falan uğraşmana gerek yok gidip 0 al hocam.
Rs200 de vites göstergesi yok yapabilir miyim bilmiyorum ama led farlar var. Onun haricinde tvs apache rtr200 ün çok kroniği var servisten cıkmıyormus. 2. El alısveris nasıl yapacağım bilmiyorum maalesef.
Harici olarak küçük bir LED gösterge takılıyor kimi motorcuda görüyorum ben. Tesisatla oynanıyor ama eğer illaki istiyorsan alabilirsin.

125 alacaktım bayilerde yok. Görünüş olarak rs200 daha cazip ve led far var ama montaj sıkıntı cıkıyormus.
125'lik sana kısa sürede yetmemeye başlayacak.
Bende Dominar D250 veya D400UG almayı düşünüyorum başlangıç için 400 fazla gelir diyorlar ama bende D250'nin vites göstergesinden şikayetçiyim. Bakacağım maddiyata göre hareket edeceğim.

Aethera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Sava
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güven problemin varsa hiç experle falan uğraşmana gerek yok gidip 0 al hocam.

Harici olarak küçük bir LED gösterge takılıyor kimi motorcuda görüyorum ben. Tesisatla oynanıyor ama eğer illaki istiyorsan alabilirsin.

125'lik sana kısa sürede yetmemeye başlayacak.
Bende Dominar D250 veya D400UG almayı düşünüyorum başlangıç için 400 fazla gelir diyorlar ama bende D250'nin vites göstergesinden şikayetçiyim. Bakacağım maddiyata göre hareket edeceğim.
Daha ilk taşıtım. 2. El ne kadar hasar kaydı da olmasa ve anlamadığımdan dolayı ustaya göstericem uğraşıcam vs. biraz bunaltıcı olabilir ama yine araştıracağım. Apache'nin kroniklerine takılmasam iyi bir motor gerçekten. 3 günüm var karar vermem gerekiyor bakacağım.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Daha ilk taşıtım. 2. El ne kadar hasar kaydı da olmasa ve anlamadığımdan dolayı ustaya göstericem uğraşıcam vs. biraz bunaltıcı olabilir ama yine araştıracağım. Apache'nin kroniklerine takılmasam iyi bir motor gerçekten. 3 günüm var karar vermem gerekiyor bakacağım.
Hocam Bajaj'lar kronik anlamında daha az sorunlu. Hatta hiç sorunu yok diyebilirim. Hint mühendisliğini beğeniyorum genel olarak ama bazı modellerde işte şaşırtabiliyor.
Eğer tezgaha gelebileceğini düşünüyorsan ikinci ele bulaşma. Tanıdık güvenilir ustan yoksa hiç gerek yok.

Vesselam

80+ Bronze
2. Elcilere pek güvenim yok anlamadıgımdan dolayı uğraşmak da istemiyorum. Rs200 de vites göstergesi yok yapabilir miyim bilmiyorum ama led farlar var. Onun haricinde tvs apache rtr200 ün çok kroniği var servisten cıkmıyormus. 2. El alısveris nasıl yapacağım bilmiyorum maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knkm motomania İzmir var onu takip et. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama gerçekten 2. El aldığında çok uyguna getirebilirsen aksesuarlarla beraber 40-50 bin lira uyguna gelir nerdeyse sana. Bahsettiğim adamı camiayı bilen takip edenler tanır zaten ne kadar güvenilir olduğunu. Benim de ns200um vardı çünkü alırken de pahalıya almıştım ve satarken çok fiyat farkı oluştu baya zarar ettim sen etme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Kadir
Rks 125 Al

cptlykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yakup Karaca
10k km n250 kullandım başlangıç motoru olarak, ns 200 yerine n250 tercih etmiştim gayette memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,432
Üyeler
163,494
Son üye
Smhtrkl