- Bütçe
- 150000
İlk motorumu alacağım. Bu ikisinden hangisini tercih etmeliyim. Bunların dışında önerdiğiniz bu fiyat bandında bir 125lik veya 200lük motor var mı? Önerilerinizi bekliyorum. (Çinli motor harici tüm tavsiyelere açığım)
Ters amortisör ve ön-arka abs olması sebebiyle NS200UG önerimdir.Tabi tercih sizin.İlk motorumu alacağım. Bu ikisinden hangisini tercih etmeliyim. Bunların dışında önerdiğiniz bu fiyat bandında bir 125lik veya 200lük motor var mı? Önerilerinizi bekliyorum. (Çinli motor harici tüm tavsiyelere açığım)
2. Elcilere pek güvenim yok anlamadıgımdan dolayı uğraşmak da istemiyorum. Rs200 de vites göstergesi yok yapabilir miyim bilmiyorum ama led farlar var. Onun haricinde tvs apache rtr200 ün çok kroniği var servisten cıkmıyormus. 2. El alısveris nasıl yapacağım bilmiyorum maalesef.Dostum öncelikle kesinlikle gidip 0 olarak alma çünkü ikinci el piyasasında daha 1-3km temiz ns ve rsler çok uyguna bulunabiliyor. İlk motorun olacağı için ns200 onerirdim çünkü oturuş pozisyonu açısından ve her hangi bir düşme durumunda grenaj masrafı cikmayacagindan daha mantıklı ama güzel aksesuarlarla rs200 ler çok hoş olabiliyor. Biraz şeklim de olsun diyorsan rs200 ha yok benim için konfor ve sürüş rahatlığı daha önemli dersen ns200. Onun dışında Tws apache200 olması lazım sanırım o motora da bakabilirsin. Tavsiyem, ne kadar ilk motorun olsa da 125lik alma çünkü çok kısa bir süre sonra sana çok yetersiz gelmeye başlayacak.
125 alacaktım bayilerde yok. Görünüş olarak rs200 daha cazip ve led far var ama montaj sıkıntı cıkıyormus.Ters amortisör ve ön-arka abs olması sebebiyle NS200UG önerimdir.Tabi tercih sizin.
Güven problemin varsa hiç experle falan uğraşmana gerek yok gidip 0 al hocam.2. Elcilere pek güvenim yok anlamadıgımdan dolayı uğraşmak da istemiyorum.
Harici olarak küçük bir LED gösterge takılıyor kimi motorcuda görüyorum ben. Tesisatla oynanıyor ama eğer illaki istiyorsan alabilirsin.Rs200 de vites göstergesi yok yapabilir miyim bilmiyorum ama led farlar var. Onun haricinde tvs apache rtr200 ün çok kroniği var servisten cıkmıyormus. 2. El alısveris nasıl yapacağım bilmiyorum maalesef.
125'lik sana kısa sürede yetmemeye başlayacak.125 alacaktım bayilerde yok. Görünüş olarak rs200 daha cazip ve led far var ama montaj sıkıntı cıkıyormus.
Daha ilk taşıtım. 2. El ne kadar hasar kaydı da olmasa ve anlamadığımdan dolayı ustaya göstericem uğraşıcam vs. biraz bunaltıcı olabilir ama yine araştıracağım. Apache'nin kroniklerine takılmasam iyi bir motor gerçekten. 3 günüm var karar vermem gerekiyor bakacağım.Güven problemin varsa hiç experle falan uğraşmana gerek yok gidip 0 al hocam.
Harici olarak küçük bir LED gösterge takılıyor kimi motorcuda görüyorum ben. Tesisatla oynanıyor ama eğer illaki istiyorsan alabilirsin.
125'lik sana kısa sürede yetmemeye başlayacak.
Bende Dominar D250 veya D400UG almayı düşünüyorum başlangıç için 400 fazla gelir diyorlar ama bende D250'nin vites göstergesinden şikayetçiyim. Bakacağım maddiyata göre hareket edeceğim.
Hocam Bajaj'lar kronik anlamında daha az sorunlu. Hatta hiç sorunu yok diyebilirim. Hint mühendisliğini beğeniyorum genel olarak ama bazı modellerde işte şaşırtabiliyor.Daha ilk taşıtım. 2. El ne kadar hasar kaydı da olmasa ve anlamadığımdan dolayı ustaya göstericem uğraşıcam vs. biraz bunaltıcı olabilir ama yine araştıracağım. Apache'nin kroniklerine takılmasam iyi bir motor gerçekten. 3 günüm var karar vermem gerekiyor bakacağım.
Knkm motomania İzmir var onu takip et. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama gerçekten 2. El aldığında çok uyguna getirebilirsen aksesuarlarla beraber 40-50 bin lira uyguna gelir nerdeyse sana. Bahsettiğim adamı camiayı bilen takip edenler tanır zaten ne kadar güvenilir olduğunu. Benim de ns200um vardı çünkü alırken de pahalıya almıştım ve satarken çok fiyat farkı oluştu baya zarar ettim sen etme.2. Elcilere pek güvenim yok anlamadıgımdan dolayı uğraşmak da istemiyorum. Rs200 de vites göstergesi yok yapabilir miyim bilmiyorum ama led farlar var. Onun haricinde tvs apache rtr200 ün çok kroniği var servisten cıkmıyormus. 2. El alısveris nasıl yapacağım bilmiyorum maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
125 alacaktım bayilerde yok. Görünüş olarak rs200 daha cazip ve led far var ama montaj sıkıntı cıkıyormus.
Rks 125 Alİlk motorumu alacağım. Bu ikisinden hangisini tercih etmeliyim. Bunların dışında önerdiğiniz bu fiyat bandında bir 125lik veya 200lük motor var mı? Önerilerinizi bekliyorum. (Çinli motor harici tüm tavsiyelere açığım)