Neler Yeni

Yardım bakarmısınız Okula giderken kullanabileceğimiz bi araç varmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Oğuzhan
elektrikli motordan bahsettim bisiklet olan değilde çok pahalı onlarda buggy de ne bilim senin bilicen şey zamanında 180R Gold almıştım 5500 e elektrikliye 15000 vermek saçmalık gibi geliyor
Yani hocam şöyle bi 200cc benzinli bi buggy yapsam trafiğe çıkarabilirmiyim veya sürmene izin verirler mi

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Kendim yapıcamda baya çizimim vb de var tasarım felan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende seviyorumda ailem izin vermiyor
bir ustayla yapman daha doğru kullanıcan malzeme kalitesiz olursa kaza felan yaparasn kolunu bacanı koparır o üstündeki demirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Oğuzhan
Ailen elektrikli scooter almana izin vermiyor ama kendi aracını yapmana izin mi veriyor? Baban kim Fred Çakmaktaş mı?
Bak şimdi ben 11 yaşından beri araç kullanıyorum zaten transitle başladım motosiklet vb de kaza olsa hani can güvenliği yok anladın mı o yüzden yoksa ben motor seviyorum

bir ustayla yapman daha doğru kullanıcan malzeme kalitesiz olursa kaza felan yaparasn kolunu bacanı koparır o üstündeki demirler
Anladım hocam peki otoyol harici yollarda kullanılırmı veya benim sürmeme izin verirlermi

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Yani hocam şöyle bi 200cc benzinli bi buggy yapsam trafiğe çıkarabilirmiyim veya sürmene izin verirler mi
garanti durdururlar çünkü kendini belli eder sesi ile olsun bide çok dikkat çeker muhtemelen plakada gerekicek

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Oğuzhan
garanti durdururlar çünkü kendini belli eder sesi ile olsun bide çok dikkat çeker muhtemelen plakada gerekicek
Ceza yazarlarmı veya çekici ile hurdalığa çekerlermi

Durdursalar gene iyide

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Bak şimdi ben 11 yaşından beri araç kullanıyorum zaten transitle başladım motosiklet vb de kaza olsa hani can güvenliği yok anladın mı o yüzden yoksa ben motor seviyorum

Anladım hocam peki otoyol harici yollarda kullanılırmı veya benim sürmeme izin verirlermi
şimdi sana kötü örnek olmak istemem ama kaçıcan görürsen :D çünkü ehliyetin yok hocam tutarsalar çalıntı bile sanıp başını yakarlar benim sana önerim eğer uyguna bulabilirsen elektrikli motor alman ki onlarda çok pahalı malesef

Durdursalar gene iyide
yazarlar ehliyetin olsa yine yıratsın kendim yaptım diye felan belki inanırlar ama şu an kaçarın olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Oğuzhan
şimdi sana kötü örnek olmak istemem ama kaçıcan görürsen :D çünkü ehliyetin yok hocam tutarsalar çalıntı bile sanıp başını yakarlar benim sana önerim eğer uyguna bulabilirsen elektrikli motor alman ki onlarda çok pahalı malesef

yazarlar ehliyetin olsa yine yıratsın kendim yaptım diye felan belki inanırlar ama şu an kaçarın olmaz
Anladım hocam sağolun

Plaka vb çıkmazmı kendime ruhsat yapsam mwsela

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

Durdursalar gene iyide
durdursalar merak etme yersin 10.000 tl yi buggy den daha fazla para öderasin :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Oğuzhan

durdursalar merak etme yersin 10.000 TL yi buggy den daha fazla para öderasin :D
Dkdksjjsjsjjshshhajs

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Minimum 12.000 TL harcanan gerekir böyle bir şey için. Ben senin yerinde olsam bisiklet kullanırım. Arta kalan parayla da yatırım yaparım.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Anladım hocam sağolun

1 reşit değilsin senin üstüne hiçbirşey çıkmaz
2 çıkarmak çok uzun sürer ve pahalıya çıkabilir şimdi ne diye geçicek trafikte ki çıksada ehliyet gerekecek 200cc diyorsun A2 alman lazım kullanmak için asla A1 ile kullanamazsın onu

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Anladım hocam sağolun

Kardeşim senin amacın ne ? Trafik canavarlığı yapmak mı ? Eğer bir şeyler denemek istiyorsan özel arazinde deneyeceksin. Otoyollar deneme tahtası değil. Sadece ruhsatsız ehliyetsiz araç kullanmaktan değil trafiği tehlikeye atmaktan vs bir sürü ceza yersin. Git al işte elektrikli bisikletini sür. Ya da Git al ehliyetini adam gibi bir motor al işine bak. Niye macera arıyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Oğuzhan
Minimum 12.000 TL harcanan gerekir böyle bir şey için. Ben senin yerinde olsam bisiklet kullanırım. Arta kalan parayla da yatırım yaparım
Max 6k

1 reşit değilsin senin üstüne hiçbirşey çıkmaz
2 çıkarmak çok uzun sürer ve pahalıya çıkabilir şimdi ne diye geçicek trafikte ki çıksada ehliyet gerekecek 200cc diyorsun A2 alman lazım kullanmak için asla A1 ile kullanamazsın onu
Anladım hocam teşekkür ederim

Top Bottom