Neler Yeni

Yardım bakarmısınız Okula giderken kullanabileceğimiz bi araç varmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Oğuzhan
Köy yolu diyor ya. Köy yolu trafiğe dahil değil mi sanıyorsun sen ? Kafan basmıyor ki. Adam gibi ne ne değildir öğreten olmamış kafana göre at koşturuyorsun oralarda. Devam et.
Ahajjaajajajaj aynen öğreten olmamamış bu beni babasının arabasını kaçırıp 30 al gidilcek yolda 80 90 la gidip patlayanlarla karıştırıyor allam delircem ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim sana önerim elektrikli alman 2. el piyasaya bak yada tanıdın varsa al sat yapan ona danış eline geçerse haberin olsun takip et 6k ya bence bulabilirsin elektrikli
Buggy plmuyosa yapmam hocam ya çünkü o bisikletler hem gitmiyo hem çirkin bide ailemin izin verme imkanı yok 2 tekerli şeylere

Bilgi için teşekkür ederim bu arada

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Ahajjaajajajaj aynen öğreten olmamamış bu beni babasının arabasını kaçırıp 30 al gidilcek yolda 80 90 la gidip patlayanlarla karıştırıyor allam delircem ya

Buggy plmuyosa yapmam hocam ya çünkü o bisikletler hem gitmiyo hem çirkin bide ailemin izin verme imkanı yok 2 tekerli şeylere
o zaman yapıcak bişey yok hocam atv bakın bide onların bazıları buggy gibi oluyor

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Onlarda hoşuma gidiyor işte o ATV ye direksiyon koltuk tak bin iştede
6k ya sağlam bir şey bulamazsınız ama atv şimdilik normal bisikletiniz varsa onunla okula gitmenizi öneririm ileride ehliyet alınca daha sağlam bir şey alırsınız ki merakınız gidiyor o zaman senin yaşında benimde çok merakım vardı şimdi ise 1 yıldır çalıştırmıyorum motoru

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Oğuzhan
6k ya sağlam bir şey bulamazsınız ama atv şimdilik normal bisikletiniz varsa onunla okula gitmenizi öneririm ileride ehliyet alınca daha sağlam bir şey alırsınız ki merakınız gidiyor o zaman senin yaşında benimde çok merakım vardı şimdi ise 1 yıldır çalıştırmıyorum motoru
Elektrikli ATV mi benzinli olsa daha iyi olurdu yaş 14

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

Basrii

80+ Bronze
Kusura bakmada otoyol harici dedim trafik canavarı olsam size bunu sormazdım zaten kapıda partner yatıyo kaçırsam kaçırırım benim dediğim izin varsa buggy yapmak evdeki çizimleri görsen sende yap dersin

Ya illa 200 olmaz mesela 100 felanda olur 50 de olur ama olmuyormuş elektrikli yapsam dedim oda olmaz bende 4 yıl bekler arabayı sürerim o zmn bilgi için sağolun
50cc motor o iskeleti yürütmez

Top Bottom