Bakım yaptıracağım neler

Reaksiyon skoru
7
Bilgisayarım uzun süredir bakımsızdı ve oyunlarda fps düşmesi autocad gibi uygulamalarda donmalar mevcuttu ve mutlaka soğutma kısmında da SORUNLAR olmuştur çok bakımdan anlamadığım için sadece fan temizliği ve termal macun diye biliyorum gönderdiğim servise daha neler söylemeliyim ki bilgisayarımın her detayı tertemiz olsun en az 1 yıl daha bilgisayar ile ilgili sorun yaşamayayım ısınma sorunları çözülsün oyunlarda fbs düşüklüğü ya da başka herhangi bir sorun yaşamayayım bilgisayarımın markası Lenovo legion 5

uzun vadede bakim cok gerekmesin istiyosan toz olmayan ortamlarda bilgisayarin fan girislerini bogmadan kullan ayrica hal degistiren termal padlerin omru uzun oluyor onlardan taktirabilirsin

En iyi bakımını yapıp kullanman
İşte bende bunun için neler söylemeliyim diyorum ya en iyi bakımı yapın desem ne değişecek adam derki yaptım bitti
Detaylı olarak bakım sadece fan temizliği ve macun değişiminden mi ibaret çünkü bilgisayar nereden baksan 2-2.5 yıldır bakımsız ve mimar olduğum için binebi bilgisayar odak noktam meslek gereği o yüzden bilgilenmek istiyorum bu konuda

İşte bende bunun için neler söylemeliyim diyorum ya en iyi bakımı yapın desem ne değişecek adam derki yaptım bitti
Detaylı olarak bakım sadece fan temizliği ve macun değişiminden mi ibaret çünkü bilgisayar nereden baksan 2-2.5 yıldır bakımsız ve mimar olduğum için binebi bilgisayar odak noktam meslek gereği o yüzden bilgilenmek istiyorum bu konuda
vrm vramler uzerindeki termal pad putty ile degismelide hocam soylesen de yapacagini bilmenin bir yolu yok

Geri