Neler Yeni

baküye giden var mı?

DaffyGraphic

80+ Silver
gittiyseniz önerileriniz nedir ? gezilcek yerleri belli yapılcaklar belli ama gittikten sonra her seyahattan sonra illa rehberlerde internette olmayan bir şey bulunabiliyor.kısmetse 19-24haziranda gidicem teknolojinin pahalı burayla denk oldugunu biliyorum internetten fiyatlara baktım telefon al laptop al demeyin. :) giden arkadasların ya da cevresınden gidenlerden edındıgı tecrube yorum tavsıyelerını bekliyorum.
Selamlar.

Bulvar, İçeri Şeher, Şirvanşahlar Sarayı gibi yerler görülmeli mutlaka. Hazar denizinin yanında bulvar. Gemiye binip seyahet edebilirsin. Metro ve otobüsleri pek tavsiye etmiyorum, zaten bolt, yango, uber gibi şeyler oldukça ucuz. Kartla ödeme ama paralarını :D Restoranlarda var güzel, kahve seviyorsan, cafe cayenneyi öneriyorum, porsche galerisi içinde bir coffeeshoop. Etrafında lamborghini galerisi falanda var. Güzel bir şehir, ama gezilecek yerler kısıtlı, gidebileceğim çoğu yere gittim diyebilirim. (açık alan olarak). Bu arada baküden uzak ama, Quba'ya gidebilirsen git, yeşillik, çay, temiz hava ne ararsan var. İyi tatiller. Bu arada kız kalesine çıkmayıda unutma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

otelin adı art club hotel bakü bakalım umarım memnun eder kendi sitesinden rezervasyon yapıcam. oradaki ekonomiyi bilmediğim için paranın değerini tartamıyorum anlayamıyorum yani. kahvaltıya 20manat verilir mi verilmez mi onu demeye calıstım hocam yanlış anlama yoksa 1manat=11türk lirası 220tl sıradan kahvaltıya vermek türkiyede mantıklı degıl ama 20manat orada belki normaldir onu demeye calıstım. manat türk lirasından değerli hayat şartları ekonomi yaşam geçim market kiralar gıda giyim bilmiyorum nasıldır orada ben sadece fikir edinebilmek için soruyorum. ama konforumu bozmamak için uyanıp rahat rahat kahvaltı acele etmeden otelden yapar cıkarım aksam yemegını dısarda yerım.otelde kahvaltı dediğin gibi daha rahat olur. yok ya soymazlar fiyatlar menüler bellidir. hard rock cafe falan varmıs oraya giderim bide varsa güzel kaliteli elit disko menüsüne bakarak sipariş veririm soyamazlar ya :D
otel aşırı iyiymiş.

50qepik dediğin yer otelime yakın gider bakarım. banada fiyat fazla geldi + 20 manat verip kahvaltı yapmak sonuc olarak zaten pahalı bir otel. bir kişilik yemek fiyatının 5-10 manat olur dediğin iyi oldu. otel kahvaltısınıda degerlendiririm cevredeki restaurantlarıda degerlendiririm ucuz pahalı belli bir fiyat aralığında ilerlerim. mesela türkiyede bim a101 şok gibi uygun fiyatlı marketler var. azerbaycanda bulunan marketlerden hangisinden alışveriş yapalım? otel odası için abur cubur cips kola su cikolata gibi şeyler almayı dusunuyorum.gezerkende cantamada su büskivit sandvic falan koymayı dusunuyorum. vlog izledim altta yorumlarda o market normal piyasadan pahalı diyorlardı. market olarak avmlerde ya da oranın uygun fiyatlı marketinin adı nedir?
Uygun fiyatlı marketler, AL Market, OBA Market, Bravo Market gibi gibi. Bravo ve Bazar store, Bizim market marketleri diğerine göre çok az yüksek kalıyor. Ama genede uygun.

Son düzenleme:

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
Selamlar.

Bulvar, İçeri Şeher, Şirvanşahlar Sarayı gibi yerler görülmeli mutlaka. Hazar denizinin yanında bulvar. Gemiye binip seyahet edebilirsin. Metro ve otobüsleri pek tavsiye etmiyorum, zaten bolt, yango, uber gibi şeyler oldukça ucuz. Kartla ödeme ama paralarını :D Restoranlarda var güzel, kahve seviyorsan, cafe cayenneyi öneriyorum, porsche galerisi içinde bir coffeeshoop. Etrafında lamborghini galerisi falanda var. Güzel bir şehir, ama gezilecek yerler kısıtlı, gidebileceğim çoğu yere gittim diyebilirim. (açık alan olarak). Bu arada baküden uzak ama, Quba'ya gidebilirsen git, yeşillik, çay, temiz hava ne ararsan var. İyi tatiller. Bu arada kız kalesine çıkmayıda unutma.

otel aşırı iyiymiş.

Uygun fiyatlı marketler, AL Market, OBA Market, Bravo Market gibi gibi. Bravo ve Bazar store, Bizim market marketleri diğerine göre çok az yüksek kalıyor. Ama genede uygun.
cevap için tesekkurler dedıgınız kafeye gıdecegım :) hotels te kampanya denk geldi fiyat aralıgımızda olunca otel direk rezervasyon yaptık luxury suit olmasıda cabası oldu bir tek kahvaltı dahil değildi eh iste. taksilere kredi kartı ya da uygulama uzerınden neden ödeme yapmayalım sebebi nedir ? market olayıda bazı marketleri pahalıymıs baküde oranın mark spencer inden ufak tefek aperatiflere yuksek para vermek istemem o yuzden oranın bizde uygun diye tabir edilen bim a101 vb. sini sordum. dediğiniz marketler sanırım oranın normal marketleri işimi görecektir. yani tr de mark spencer daki ürünün fiyatıyla migros aynı olmuyor ordada aynı duruma dusmemek acısından. peki siz telefon sim kartı ve doviz bozdurma işlemlerinizi nasıl yaptınız ? 5gece 6günlük plan yaptık dolu dolu 5gün yeterli olur mu tamamiyle gezmeye ?

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,466
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Selamlar.

otel aşırı iyiymiş.

Aynen, Araz market'te var bide.

cevap için tesekkurler dedıgınız kafeye gıdecegım :) hotels te kampanya denk geldi fiyat aralıgımızda olunca otel direk rezervasyon yaptık luxury suit olmasıda cabası oldu bir tek kahvaltı dahil değildi eh iste. taksilere kredi kartı ya da uygulama uzerınden neden ödeme yapmayalım sebebi nedir ? market olayıda bazı marketleri pahalıymıs baküde oranın mark spencer inden ufak tefek aperatiflere yuksek para vermek istemem o yuzden oranın bizde uygun diye tabir edilen bim a101 vb. sini sordum. dediğiniz marketler sanırım oranın normal marketleri işimi görecektir. yani tr de mark spencer daki ürünün fiyatıyla migros aynı olmuyor ordada aynı duruma dusmemek acısından. peki siz telefon sim kartı ve doviz bozdurma işlemlerinizi nasıl yaptınız ? 5gece 6günlük plan yaptık dolu dolu 5gün yeterli olur mu tamamiyle gezmeye ?
Taksi şöförleri ay sonunu beklemek istemiyorlar paranın karta yüklenmesi için.

Ya sizi almazlar arabaya, yada indiğinizde söylerseniz uygulamadan ödeyeceğim parayı adamlar cinnet geçirir :D ahahahsha

Kartdan karta ödeme yapılırsa belki kabuledebilirler

DaffyGraphic

80+ Silver
gayet yeterli olur.

Top Bottom