- Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk defa oynayacağım bu türü. Epic'ten Desparados 3 almayı da düşünüyorum bu türde. Bahsettiğin oyunlara da göz atacağım teşekkürlerbu türü seviyorsan Jagged Alliance 3 ve Wartalesi mutlaka al.
İlk defa oynayacağım bu türü. Epic'ten Desparados 3 almayı da düşünüyorum bu türde. Bahsettiğin oyunlara da göz atacağım teşekkürlerbu türü seviyorsan Jagged Alliance 3 ve Wartalesi mutlaka al.
V-E-R-İ-L-M-E-Z31.50 $ Baldur's Gate 3'e verilir mi?
Bütçe meselesi eğer para sıkıntı değilse muazzam oyun kesinlikle oynayın.31.50 $ Baldur's Gate 3'e verilir mi?
Bu para etmez diyen arkadaşlar 2020 de falan mı kalmışlar. Yeni çıkan AAA oyunların 2 bin ₺ olduğu zamanda , günümüz koşullarında bu oyun parasınu fazlasıyla hak ediyor. Oyun üst seviye bir oyun ve rakiplerinin yarı fiyatına satılıyor. Ben oynuyorum, çok keyif alıyorum. Oynanışı sıra tabanlı. Eğer oynanışı seviyorsan kesinlikle al31.50 $ Baldur's Gate 3'e verilir mi?
Alacağım hocam teşekkürler.Bu para etmez diyen arkadaşlar 2020 de falan mı kalmışlar. Yeni çıkan AAA oyunların 2 bin ₺ olduğu zamanda , günümüz koşullarında bu oyun parasınu fazlasıyla hak ediyor. Oyun üst seviye bir oyun ve rakiplerinin yarı fiyatına satılıyor. Ben oynuyorum, çok keyif alıyorum. Oynanışı sıra tabanlı. Eğer oynanışı seviyorsan kesinlikle al
Nerede satılıyor o fiyata ? Steamdeymiş gördüm31.50 $ Baldur's Gate 3'e verilir mi?