Captain Sumo 8000 Surf Olta Makinesi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Effe Force 1000M Sazan Yayın Turna Alabalık Misinası Beyaz-0.30Mm en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Ayarlanabilir Demir Olta Kamış Ayağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Usb Şarjlı Led Outdoor Kamp Kafa Lambası Feneri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
0.30 misina ideal bulursan 0.35 iyi fakat öyle çokta fark etmez. Misinayı Bin metre almana gerek yok ama bir daha uğraşmamak için fazla fazla almak iyi oluyor. Özellikle gölde balık tutacaksan kendi bedenini yapman basit olduğu için bu misinayla yapabilirsin.
Kamış 4.20 olduğu için aşırı uzun ve atması biraz zor. Kısa kamışla kıyıdan uzağa atmak için çok aşırı iyi bir kamış bulman lazım onlarda aşırı pahalı.
Makine baya kaliteli 2 kiloluk sazanı denizde mırmır çekermiş gibi çektim bana mısın demedi.
Bu oltayla denizde de gölde de balık tutabilirsin ama at çek için ideal değil.
Bunlara ek gece balıkçılık yapacaksan fosfor al. Şarjlı fosforlar çok iyi oluyor aliexpress den almıştım zamanında hala kullanıyorum normal fosfordan kat be kat fazla ışık veriyor. Gündüz içinde zil al sürekli gözün oltada duramazsın. Kafa lambası şart yem takmak ve tuttuğun balığı çıkarmak için. Tabi dolanan misinayı düzeltmek için de.
Beden alacaksan mutlaka balıkçılardan al. Balıkçıya gidip nereye gideceğini söylersen orda tutulan balığa göre beden ve kurşun verir sana. Yemi de ona göre verir. Eğer yem takmaktan iğreniyorsan (solucan , mamun vs.)hiç bu işe girme. Her denize , her kıyıya , her balığa göre farklı yemler var ve gitgide pahalı oluyorlar.
Olta ayağını alsan da olur almasan da. Ben aldım rahat ettim sahilde çok kullanışlı oluyor.
Bunların yanına ufak bir
Masa birde
Piknik sandalyesi aldın mıydı evden çayını demleyip termosa koyup getirdin miydi oh mis.
Decathlonda ki mallara baktım pahalı olanlar iyi ama ucuz olanlar beş para etmez.