Bursa'da hissedemedim İstanbul'da hissedilmesi pek mümkün değil.ıstanbul bahcelıevler taraflarında oturuyorum
hıssettım hocam şaşırdıgım olayda o zaten gecen 5.5 dı hıssedılmesı yıne normaldı ama suankı garıp geldı uygulamada hafıf sallantı yazıyodu zatenBursa'da hissedemedim İstanbul'da hissedilmesi pek mümkün değil.
Evet bende hissettim.Bursa'da hissedemedim İstanbul'da hissedilmesi pek mümkün değil.
Ben deprem olmasa da sallanıyorum kafa gittiDostlar oncelıkle gecmıs olsun herkes ıcın. 4.3 luk bır depremı ıstanbulda nasıl hıssedıldı hala anlayamıyorum gecenlerde 4.8 oldu hıssetmedım
edit: 4.6 imiş
bendede basladı artık o ayrıca evımın yakınlarda 3 tane kentsel donusum dıye bına yıkıldı her gun tonlarca iş makınalarından dolayı titresım var paranoya oldumBen deprem olmasa da sallanıyorum kafa gitti
cok az kısı hıssetmıs cıdden garıp cok az surdu zatenEvet bende hissettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet dostum normal ztn bildirim geldi bana hissetceksin hafif sarsinti diye
Hocam bizim evin karşısında bina yıkıyorlar temeli kazıyorlar sanki deprem oluyor gibi bina sallanıyor bence bu normal değil inşatı da dayım yapıyor diyo bu gayet normal elimizle mi kazalımbendede basladı artık o ayrıca evımın yakınlarda 3 tane kentsel donusum dıye bına yıkıldı her gun tonlarca iş makınalarından dolayı titresım var paranoya oldum
cok az kısı hıssetmıs cıdden garıp cok az surdu zaten
Bak bi 3-4 dk önce oldu harbiden hissetim ortam sesiz olunca harbi hissediliyorbendede basladı artık o ayrıca evımın yakınlarda 3 tane kentsel donusum dıye bına yıkıldı her gun tonlarca iş makınalarından dolayı titresım var paranoya oldum
cok az kısı hıssetmıs cıdden garıp cok az surdu zaten
Sallandı İstanbul da2025.11.10 05:48:56 4.7 4.8 MANDIRA-SINDIRGI (BALIKESIR)