suatron
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
aynısı bende de oluyor. Dün 2 civarında uyudum. Uyumadan önce belki psikolojiktir kaç kere sallanmış gibi hissettim.Ben deprem olmasa da sallanıyorum kafa gitti
aynısı bende de oluyor. Dün 2 civarında uyudum. Uyumadan önce belki psikolojiktir kaç kere sallanmış gibi hissettim.Ben deprem olmasa da sallanıyorum kafa gitti
Yeni mi yikildibendede basladı artık o ayrıca evımın yakınlarda 3 tane kentsel donusum dıye bına yıkıldı her gun tonlarca iş makınalarından dolayı titresım var paranoya oldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cok az kısı hıssetmıs cıdden garıp cok az surdu zaten
yıkılıyor halaYeni mi yikildi
evet onuda hıssetım cıdden ortam sessız olunca dahada hıssedılıyoBak bi 3-4 dk önce oldu harbiden hissetim ortam sesiz olunca harbi hissediliyor
normal hocam titresımde oluyo cunkuHocam bizim evin karşısında bina yıkıyorlar temeli kazıyorlar sanki deprem oluyor gibi bina sallanıyor bence bu normal değil inşatı da dayım yapıyor diyo bu gayet normal elimizle mi kazalım
Bildirim gelmesiyle alakalı biraz da. Odaklanmayınca ufak depremler hissedilmiyor da bir ara baya kafayı takmıştım buna 4 üstü her depremi hissediyordum neredeyse.hıssettım hocam şaşırdıgım olayda o zaten gecen 5.5 dı hıssedılmesı yıne normaldı ama suankı garıp geldı uygulamada hafıf sallantı yazıyodu zaten
Aynen boyle buyuk depremler olunca 1 2 gun etkisini bende yitiremiyorum cok kotu oluyor. Da suan alistimBildirim gelmesiyle alakalı biraz da. Odaklanmayınca ufak depremler hissedilmiyor da bir ara baya kafayı takmıştım buna 4 üstü her depremi hissediyordum neredeyse.
Yaw benim bacağım kırık deprem olunca da kaçamıyorumbayagi kücük deprem oluyo he dikatedi
oradakı dagın oralarda faydan dolayı normal umarım kısa surede bıtergünde 2 3 kere 4.5 ve üstü bildirim geliyo balıkesir civarından. Normalmi bu
gecmıs olsun hocamYaw benim bacağım kırık deprem olunca da kaçamıyorum![]()