olci53
80+ Bronze
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
max 3050 kullanıcısı(!) koy
max 3050 kullanıcısı(!) koy
3050 kullanmamla ne alakası var ki konunun insanların zekasını kullandığı sisteme göre mi yargılıyorsunmax 3050 kullanıcısı
3050 kullanmamla ne alakası var ki konunun insanların zekasını kullandığı sisteme göre mi yargılıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
istesem 3060 alırdım istesem 1660 super veya 2060 alırdım hatta 6600 xt
Milleti mi kıskanıyorum ben? Hahahaboş adamsın kıskanma milleti
boşuna cevap verme reportla geç masa önerin var mı diye sordum hala dalga geçiyor zavallı şey acaba ne kadar pahalı bir ekran kartı kullanıyorsa karşıdakini küçümsüyor eğer şımartılmış zengin ailenin çocuğuysa daha da komik işteMilleti mi kıskanıyorum ben?
Iyi geceleriyi geceler
Bu forumun bu huyu beni güldürmüyor desem yalan söylemiş olurum. İnsanlar her şeyi yanlış anlamaya o kadar meyilli ki, en basit durumlardan birden sayfalar süren kavgalar çıkıyor. Özellikle oluşturulmuş bir topluluk gibi.Abi cok iyi ya bir paket cekirdek bitirdim konuyu okurken miss
Herkes cok ama cok gergin
Iyi geceler
Bu masanın 140cm/sakramento olan modelini kullanıyorum, tavsiye ederim. Ama üzerine kasa vs koyacaksanız -masanın kaldırabileceği ağırlık miktarına bakmanızı tavsiye ederim- 160cm olanı daha uygun olur.Boyut ve renk olarak kendine uygun olanı seçebilirsin.Ceramical Atlantik Ãam ÃalıÅma Masası Bilgisayar Masası Ofis Masası 60 X 160 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ceramical Atlantik Ãam ÃalıÅma Masası Bilgisayar Masası Ofis Masası 60 X 160 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Evet haklisin bende tam buna bayiliyorum.Bu forumun bu huyu beni güldürmüyor desem yalan söylemiş olurum. İnsanlar her şeyi yanlış anlamaya o kadar meyilli ki, en basit durumlardan birden sayfalar süren kavgalar çıkıyor. Özellikle oluşturulmuş bir topluluk gibi.
Herkes saygılı ve resmiyet içerisinde olduğu zaman hiçbir sorun çıkmıyor. Technopat Sosyal bir numaralı örnek.Bu forumun bu huyu beni güldürmüyor desem yalan söylemiş olurum. İnsanlar her şeyi yanlış anlamaya o kadar meyilli ki, en basit durumlardan birden sayfalar süren kavgalar çıkıyor. Özellikle oluşturulmuş bir topluluk gibi.
Genel anlamda söyledim.Eğer lafın bana karşıysa konu sahibinden farkın yok. Eğer ortaya atmışsan haklısın.