🔥İndirim 🔥Balparmak Çıtkapak Süzme Çiçek/Çam Balı 600 g 280TL🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,747
Amazondan 2kg alınca baya uyguna geliyordu fakat o kampanya bitmiş. Alternatif arayanlar için tercih edilebilir. Ben 2 gün önce 280TL ye almıştım şansıma.
Not: Kuponu uygulamayı unutmayın. Premium varsa %3 de hepsipara gelir alışveriş sonrası. Papel ile alırsanız %10 daha uyguna gelir.
1758489093585.webp

Son düzenleme:
1 dene çektim bakalım, çambalı tadı nasılmış, daha önce hep ova balı yayla balı olandan alıyordum.
Biraz daha tadı sert ama çok değil. Değişiklik için alınabilir. Belli bir süre sonra normal gelecek. Diğerinin tadını unutursunuz. 😂

Biraz daha boğaz yakan cinsten.
Çok doğru. Ekmeğe az sürünce hissettirmiyor.
Bu arada o 2kg balı almamıştım. İhtiyaç oldu bakayım dedim yerinde eller esiyor. Çok iyi fiyata almıştınız. Şansıma tüh.

Balparmak 850 Gr Çam balı 4 adet çiçek balı 2 adet tanesini 100 TL den aldım toptan depodan

Dediginiz gibi amcamda yapiyor işi 1000den satiyor
Bunlar gerçek bal değil zaten şeker basiyolar veya glikoz veriyolar arıya hazır ürünü verip arının daha çok bak yapmasını sağlıyorlar. Bizim köyde adam haftalarca 1 Petek bal çıkarmak için uğraşıyor ve peteğin yüzde 20 30 u da boş çıkıyor 70 o dolu çıkıyor o kadar değerli biseyi 250tl ye kimse vermez.

Bunlar gerçek bal değil zaten şeker basiyolar veya glikoz veriyolar arıya hazır ürünü verip arının daha çok bak yapmasını sağlıyorlar. Bizim köyde adam haftalarca 1 Petek bal çıkarmak için uğraşıyor ve peteğin yüzde 20 30 u da boş çıkıyor 70 o dolu çıkıyor o kadar değerli biseyi 250tl ye kimse vermez.
850g olanını depodan 100tl aldım diyen bile var. Nasıl olabiliyor anlamıyorum. 😂

Tanesini 100 TL den aldım yalan yok

Son düzenleme:
Geri