🔥İndirim 🔥Balparmak Çıtkapak Süzme Çiçek/Çam Balı 600 g 280TL🔥

Boğazı bilmem, cebi yakar :D 600 gr çıtkapak çam balım yolda kargoda, yarın elime ulaşırsa incelemesini koyarım foruma :P
Bu şekilde kargolanmış. Tadı da yumuşak güzel. Keşke tam içeriğini görebilsek çok daha iyi olurdu.

1758633630906.webp
1758633647718.webp

Bu şekilde kargolanmış. Tadı da yumuşak güzel. Keşke tam içeriğini görebilsek çok daha iyi olurdu.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
5 dk önce benimki de geldi, paketlemeyi beğendim, havalı patpat ve tertemiz sağlam karton kutuya koymuşlar. Satıcı balparmağın kendisi olduğu için özenmiş.

Yedikten sonra bir miktar boğazı yakan şeker tadı kalıyor, çam aroması uçmuyor ama güzelmiş tadı. Kahvaltıdan balı eksik etmem.

İndirimi paylaştığın için teşekkürler. Bu bitince veya fırsat denk gelirse "narenciye balı - kekik balı - kestane balı" da denemek istiyorum. Listem hazır, cüzdanım dolu, fırsatı denk getirirsem soy beni balparmak efendi :))

Kekik:

Narenciye:

Kestane:

5 dk önce benimki de geldi, paketlemeyi beğendim, havalı patpat ve tertemiz sağlam karton kutuya koymuşlar. Satıcı balparmağın kendisi olduğu için özenmiş.

Yedikten sonra bir miktar boğazı yakan şeker tadı kalıyor, çam aroması uçmuyor ama güzelmiş tadı. Kahvaltıdan balı eksik etmem.

İndirimi paylaştığın için teşekkürler. Bu bitince veya fırsat denk gelirse "narenciye balı - kekik balı - kestane balı" da denemek istiyorum. Listem hazır, cüzdanım dolu, fırsatı denk getirirsem soy beni balparmak efendi :))

Kekik:

Narenciye:

Kestane:
Çeşitler güzelmiş de benim biraz şüphelerim var. Acaba gerçekten dedikleri gibi bu çiçeklerden mi yapılıyor. Esans katılmamışsa iyidir. :peepo1:

Hocam eğriçayır'ın balları nasıl sizce Balparmak yerine tercih etsek
Tabii kilosu 1k hemen hemen yinede doğal olduğunu düşünmüyorum ama balparmaktan daha az glikoz veya şeker basılmamış olduğunu düşünüyorum baktığımda birsuru sertifika almış

balın aromasını kokusunu kıvamını hatta o kışın donma olayını yani hepsini artık yapıyorlar arkadaşlar bildiğiniz varsa ondan alın internetten almak büyük kumar.Bir arkadaşım vardı balcıılık yapıyordu.Kendisi söyledi çok kaliteli bal gelirse elden satıyoruz internetten sattıklarımı orta düşük kalite olyor dedi.Yani bunu diyeli 6 sene olacak o zaman bile öyleyse şuan hakiki balı intte bulmak kolay değildir.AYrıca kg 1500 den aşağı olan balın çokta hakiki olması zor.Birde söyleyeyim teneke bal aldığınızda karıştırıyorlar ilk kalitesiz olan oluyor üstünede kaliteli olanı koyuyor sende üsten tadıyorsun baya iyi deyip alıyorsun ama dibe geldikçe olayı kavrıyorsun.Bal yavaş yavaş karıştığı ve kıvamları farklı olduğu için anlamıyorsun

Geri