Boğazı bilmem, cebi yakarÇok daha lezzetli olduğuna eminim. Hatta boğaz yakan cinstendir.
Bu şekilde kargolanmış. Tadı da yumuşak güzel. Keşke tam içeriğini görebilsek çok daha iyi olurdu.Boğazı bilmem, cebi yakar600 gr çıtkapak çam balım yolda kargoda, yarın elime ulaşırsa incelemesini koyarım foruma
![]()
5 dk önce benimki de geldi, paketlemeyi beğendim, havalı patpat ve tertemiz sağlam karton kutuya koymuşlar. Satıcı balparmağın kendisi olduğu için özenmiş.Bu şekilde kargolanmış. Tadı da yumuşak güzel. Keşke tam içeriğini görebilsek çok daha iyi olurdu.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çeşitler güzelmiş de benim biraz şüphelerim var. Acaba gerçekten dedikleri gibi bu çiçeklerden mi yapılıyor. Esans katılmamışsa iyidir.5 dk önce benimki de geldi, paketlemeyi beğendim, havalı patpat ve tertemiz sağlam karton kutuya koymuşlar. Satıcı balparmağın kendisi olduğu için özenmiş.
Yedikten sonra bir miktar boğazı yakan şeker tadı kalıyor, çam aroması uçmuyor ama güzelmiş tadı. Kahvaltıdan balı eksik etmem.
İndirimi paylaştığın için teşekkürler. Bu bitince veya fırsat denk gelirse "narenciye balı - kekik balı - kestane balı" da denemek istiyorum. Listem hazır, cüzdanım dolu, fırsatı denk getirirsem soy beni balparmak efendi)
Kekik:
Balparmak Kekik Balı 460 Gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
Balparmak Kekik Balı 460 Gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleriamzn.eu
Narenciye:
Balparmak Narenciye Balı 460 Gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
Balparmak Narenciye Balı 460 Gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleriamzn.eu
Kestane:
Balparmak Kestane Balı 460 g : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
Balparmak Kestane Balı 460 g : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleriamzn.eu
Çeşitler güzelmiş de benim biraz şüphelerim var. Acaba gerçekten dedikleri gibi bu çiçeklerden mi yapılıyor. Esans katılmamışsa iyidir.![]()
Hocam eğriçayır'ın balları nasıl sizce Balparmak yerine tercih etsekGerçek balın kilosu 800-1300tl arası değişiyor haberiniz olsun.
Tabii kilosu 1k hemen hemen yinede doğal olduğunu düşünmüyorum ama balparmaktan daha az glikoz veya şeker basılmamış olduğunu düşünüyorum baktığımda birsuru sertifika almışHocam eğriçayır'ın balları nasıl sizce Balparmak yerine tercih etsek
daha önce hiç bal yemedim hangisi alınırAmazondan 2kg alınca baya uyguna geliyordu fakat o kampanya bitmiş. Alternatif arayanlar için tercih edilebilir. Ben 2 gün önce 280TL ye almıştım şansıma.
Not: Kuponu uygulamayı unutmayın. Premium varsa %3 de hepsipara gelir alışveriş sonrası. Papel ile alırsanız %10 daha uyguna gelir.
Alıntıyı görüntüle