adam haklı oyun açısından r3 daha iyi tekli çekirdel oyunlarında çünkü 3. nesil ryzenlerde tekli çekirdek performansı 2 ye göre çok arttı 2.nesil ryzenlerden dah açok fps verir ama sen yayın ve render yapacağım dediğin için çoklu çekirdek senin için daha önemlikardeşim r3 daha iyi değil r5 den r3 4/8 r5 6/12 çekirdek
sen ver tavsiyeyi başka ucuz sitelerden çok biliyorsun ya beyni vücdunu terk etmiş insanyazık kafana... en ucuz incehesap he? İyiymiş, bu saçma düşünce yapısıyla daha fazla uğraşamıycam. İnsanlara bilgisizce tavsiye vermeyi bırak sadece yeter
yayınlara devam ederim video eitlerim dersen 2600 senin daha çok işine yarar ama sadece oyun dersen tabii ki 3100 hem daha ucuzarkdaşlar r3 3100 mü alam r5 2600 mü r3 daha fazla ısınıyo 7 derece fark avr
bilgisizce tavsiye vermektense verme daha iyi çok bilmiş sayın küçük kardeşadam haklı oyun açısından r3 daha iyi tekli çekirdel oyunlarında çünkü 3. nesil ryzenlerde tekli çekirdek performansı 2 ye göre çok arttı 2.nesil ryzenlerden dah açok fps verir ama sen yayın ve render yapacağım dediğin için çoklu çekirdek senin için daha önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen ver tavsiyeyi başka ucuz sitelerden çok biliyorsun ya beyni vücdunu terk etmiş insan
yayınlara devam ederim video eitlerim dersen 2600 senin daha çok işine yarar ama sadece oyun dersen tabii ki 3100 hem daha ucuz
tamam şeyhim siz önerin çok bilgiliyseniz ve bana bilgisiz diyorsanızyazık kafana... en ucuz incehesap he? İyiymiş, bu saçma düşünce yapısıyla daha fazla uğraşamıycam. İnsanlara bilgisizce tavsiye vermeyi bırak sadece yeter
tamam kanka sen daha çok biliyorsunbilgisizce tavsiye vermektense verme daha iyi çok bilmiş sayın küçük kardeş
evet ben daha çok biliyorum küçük kardeş, aferim böyle yola geltamam şeyhim siz önerin çok bilgiliyseniz ve bana bilgisiz diyorsanız
tamam kanka sen daha çok biliyorsun
haklısın abi banada ucuz bi site önerebilir misin ?evet ben daha çok biliyorum küçük kardeş, aferim böyle yola gel
Yayın açacağım demişsin yayın performansı olarak 2600 daha iyi bir seçenek. oyun performansı olarakda 3100, 2600'den daha iyi bir seçenek.arkdaşlar r3 3100 mü alam r5 2600 mü r3 daha fazla ısınıyo 7 derece fark avr
toplama pc de ucuz site diye bir şey yoktur bu yüzden adı toplama pc her siteye tek tek bakıp kampanya aramalsın yada forumdan öneri iste kampanyalı hazır sistemleri takip eden arkadaşlar var onlar tek siteden en ucuzunu yollarlar sana kampanya indirim olmadığı sürece tek siteden ucuza gelmez o işi bırak senhaklısın abi banada ucuz bi site önerebilir misin ?
yada üşengeçsen akakçeden bak en azından birkaç site arasından en ucuzunu bulmuş olursun araman hızlanır yoksa pek uğraşacağını sanmıyorumhaklısın abi banada ucuz bi site önerebilir misin ?
kankam sen beni anlamak mı istemiyorsun ben her siteye bakıyorum itopya qp inventus incehessap ve teknobiyotik aralarında 2 hafta önce kampanyayla ern ucuz pc f/p de da3 dü şu an f/p olarak en iyi sistem parva elaraen in aynı hazır sistemlere diğer mağaza ve online yerlerden bak hepsi 5 k yı geçiyor İncehesap bundan 1 ay önce en iyisiydi ona yaklaşabilen dahi yoktu f/p den ama son 1 ayda en ucuz sistem bile 450 tl zamlandı bizzat kendim takip ettiğimden biliyorum ekim sonuna doğru bende pc alacağım ve uzun süredir her siteye tek tek kampanyalara bakıyorum bir yere kadar en iyisi incehesaptı ama sonradan oda pahalanınca şu an en iyi f/p elraen parva her siteye tek tek tüm hazır sistemlere bakabilirsin hiçbiri şu anlık elraen parva kadar iyi değil daha dün baktımtoplama PC de ucuz site diye bir şey yoktur bu yüzden adı toplama PC her siteye tek tek bakıp kampanya aramalsın yada forumdan öneri iste kampanyalı hazır sistemleri takip eden arkadaşlar var onlar tek siteden en ucuzunu yollarlar sana kampanya indirim olmadığı sürece tek siteden ucuza gelmez o işi bırak sen
yada üşengeçsen akakçeden bak en azından birkaç site arasından en ucuzunu bulmuş olursun araman hızlanır yoksa pek uğraşacağını sanmıyorum
günümün yaklaşık 1 saati bununla geçiyor 1 gündür kaç tane konu açtım hazır sistemler içintoplama PC de ucuz site diye bir şey yoktur bu yüzden adı toplama PC her siteye tek tek bakıp kampanya aramalsın yada forumdan öneri iste kampanyalı hazır sistemleri takip eden arkadaşlar var onlar tek siteden en ucuzunu yollarlar sana kampanya indirim olmadığı sürece tek siteden ucuza gelmez o işi bırak sen
yada üşengeçsen akakçeden bak en azından birkaç site arasından en ucuzunu bulmuş olursun araman hızlanır yoksa pek uğraşacağını sanmıyorum
(Laftan anlamıyacağın anlaşıldı özel skill devreye sokma zamanı geldi.) -- TMkankam sen beni anlamak mı istemiyorsun ben her siteye bakıyorum itopya qp inventus incehessap ve teknobiyotik aralarında 2 hafta önce kampanyayla ern ucuz PC f/p de da3 dü şu an f/p olarak en iyi sistem parva elaraen in aynı hazır sistemlere diğer mağaza ve online yerlerden bak hepsi 5 k yı geçiyor İncehesap bundan 1 ay önce en iyisiydi ona yaklaşabilen dahi yoktu f/p den ama son 1 ayda en ucuz sistem bile 450 TL zamlandı bizzat kendim takip ettiğimden biliyorum ekim sonuna doğru bende PC alacağım ve uzun süredir her siteye tek tek kampanyalara bakıyorum bir yere kadar en iyisi incehesaptı ama sonradan oda pahalanınca şu an en iyi f/p elraen parva her siteye tek tek tüm hazır sistemlere bakabilirsin hiçbiri şu anlık elraen parva kadar iyi değil daha dün baktım
sen daha fazlşa biliyorsun evet aynen(Laftan anlamıyacağın anlaşıldı özel skill devreye sokma zamanı geldi.) -- TM
onu az önce onaylamıştık zaten niye tekrar edip duruyorsunsen daha fazlşa biliyorsun evet aynen
ileride ekran kartını satıp değiştirme imkanın var mı? var ise Rx 570 8 gb + 2600+ 500gb ssd + 16 gb ram şeklinde elraen parvayı almanarkdaşlar r3 3100 mü alam r5 2600 mü r3 daha fazla ısınıyo 7 derece fark avr