Neler Yeni

bana 5000 tl yi aşmiyacak en iyi performans sağlıcak hazır pc önerebilrmisiniz

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
evt sadece hazır sistem bakıp özelleştiriyorum piyasa çok kalabalık beynim yanıyo edit yapıyorum oyun oynuyorum ve yayın açmak istiyorum bilgisayarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki rx570 8gb alamlımıyınm elran parvanada
hayır kesinlikle alma
işlemciyi r3 3100
ekran kartını 1660 super
ssd de 500 gb olanı seç

Efecin500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf efe yıldırım
senn ne öneririsin git bi son fiyatlara bak incehesaptan piyasa araştırmasını benim kadar yapmıyorsunudur emin ol sadece ss kötü onuda söyledim zaten arkadaşa

gtx 1660 super al bence uzun süre değiştirmeyeceksen
kararsızım işte bana fiyat performans olarak rx570 daha iyi geliyo ama 1660 supşerde garip geliyo adam gibi bir profosyonel yokki tam karar verdirebilecek bana

hayır kesinlikle alma
işlemciyi r3 3100
ekran kartını 1660 super
ssd de 500 gb olanı seç
ama işlemciyi r5 istiyorum fiyat performans bakımından güzel gelişyo r3 fakir işlemcisi gibi geliyo bana

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
senn ne öneririsin git bi son fiyatlara bak incehesaptan piyasa araştırmasını benim kadar yapmıyorsunudur emin ol sadece ss kötü onuda söyledim zaten arkadaşa

kardeşim eksiğini söylüyorum kuduruyorsun çok daha iyi hazır sistemler var elreann e kötü demedim sakin ol fanboy

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
kararsızım işte bana fiyat performans olarak rx570 daha iyi geliyo ama 1660 supşerde garip geliyo adam gibi bir profosyonel yokki tam karar verdirebilecek bana

ama işlemciyi r5 istiyorum fiyat performans bakımından güzel gelişyo r3 fakir işlemcisi gibi geliyo bana
r3 oyun açısından r5 2600 dan daha güçlü ve r3 3100 çok güzel oc olabiliyor

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever
güzel olsun RGB olmasına gerek yok amd radeon r5 2600 olsun 16 gb ram olsun 1tb HDD olsun yeter ekran kartı rx570 veya ondan daha iyi bir ekran kartı olsun
kankam çok araşttırdım önceden olsa incehesap derdim ama çok zamlandı artık inventus daha cuzu bakabilirsin ve psu daha kaliteli fps kullanıyor onun dışında bi tek ssd kötü bende parva r5 3600 +570 8 gb yle alıp 16 gb ram e sonraan yükselttikten sonra ilerde yei ekran kartı almayı düşümüyorum yani r x5600xt falan yani parva şu piysanınn f/p kralı

kardeşim eksiğini söylüyorum kuduruyorsun çok daha iyi hazır sistemler var elreann e kötü demedim sakin ol fanboy
aynen kanka benim bilgim yok f/p de

Efecin500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf efe yıldırım
ya arkadaşlar elrean parvana da gtx 1650 yi seçiyoru mbütcemi aşıyo 1 tb harddisk de laamm gerek bu pc ye

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa

-ki zaten cümlendede araştırmanın zayıf olduğunu belirtmişsin "git bi son fiyatlara bak incehesaptan" diyerek sadece incehesapta fiyat bilgilendirmesi yok haberin olsun

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever
-ki zaten cümlendede araştırmanın zayıf olduğunu belirtmişsin "git bi son fiyatlara bak incehesaptan" diyerek sadece incehesapta fiyat bilgilendirmesi yok haberin olsun

başka siteler daha pahalı olduğu ve en ucuz incehesap olduğu içindir belki ha

ya arkadaşlar elrean parvana da gtx 1650 yi seçiyoru mbütcemi aşıyo 1 tb harddisk de laamm gerek bu PC ye
hdd yi sonradan eklesen olmaz mı kanka

Efecin500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf efe yıldırım
kankam çok araşttırdım önceden olsa incehesap derdim ama çok zamlandı artık inventus daha cuzu bakabilirsin ve PSU daha kaliteli fps kullanıyor onun dışında bi tek ssd kötü bende parva r5 3600 +570 8 gb yle alıp 16 gb ram e sonraan yükselttikten sonra ilerde yei ekran kartı almayı düşümüyorum yani r x5600xt falan yani parva şu piysanınn f/p kralı

aynen kanka benim bilgim yok f/p de
kardeşim r3 daha iyi değil r5 den r3 4/8 r5 6/12 çekirdek

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa

brom 1660S rx570 den daha performanslı ve güncel bir ekran kartı haberin olsun

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever
ya arkadaşlar elrean parvana da gtx 1650 yi seçiyoru mbütcemi aşıyo 1 tb harddisk de laamm gerek bu PC ye
veya direk 500 gb ssd alsan daha iyi olur daha güzel sistem olur ama sen bilirsin

Efecin500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf efe yıldırım

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
başka siteler daha pahalı olduğu ve en ucuz incehesap olduğu içindir belki ha

HDD yi sonradan eklesen olmaz mı kanka
yazık kafana... en ucuz incehesap he? İyiymiş, bu saçma düşünce yapısıyla daha fazla uğraşamıycam. İnsanlara bilgisizce tavsiye vermeyi bırak sadece yeter

Top Bottom