Neler Yeni

Bana bu kriterlerde bir oyun söyleyin...

KirliKill

80+ Silver
bana nasıl desem..

platform olarak epicgames,steam veya ps storede olacak
grafikleri gerçekçi olacak
türkçe dil desteği olacak
Çiftçilik oyunu olacak.
böyle bir köy hayatı gibi olsun istiyorum. zamanında stardew valley oynadım her ne kadar beğensemde bende o boşluğu dolduramamıştı. açık dünyası olan,kendi isteğimle istediğimi yaptığım,tarlaya ekin ekip tarla sürüp sonra hayvanlarla ilgileneceğim bir oyun istiyorum. lütfen muhteşem bir oyun olsun önerilerinizi bekliyorum

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Tam istediğiniz gibi. Ekip biçiyorsun sonra bunları traktörle falan götürüp satıyorsun. Videolarına bir göz at.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Köyde geçen çiftçilikle alakalı oyun çok az varken hem gerçekçi grafikli hem Türkçe dil desteği olan oyun baya zor bulması. Farming simulator olabilri başka aklıma gelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ranch simulator varmış

KirliKill

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Köyde geçen çiftçilikle alakalı oyun çok az varken hem gerçekçi grafikli hem Türkçe dil desteği olan oyun baya zor bulması. Farming simulator olabilri başka aklıma gelmedi

Ranch simulator varmış
ranch simülator hem ps storede yok (ps4 pro'm var) hem arkadaşların olmayınca aşırı sıkıcı tek başına hiç zevk vermiyor. hemde grafikleri leş

Ranch simulator varmış
sizce farming simulatorun hangi oyunu almalıyım ( indirip beklerim ve maks bütçe 100 tl )

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
ranch simülator hem ps storede yok (ps4 pro'm var) hem arkadaşların olmayınca aşırı sıkıcı tek başına hiç zevk vermiyor. hemde grafikleri leş

sizce farming simulatorun hangi oyunu almalıyım ( indirip beklerim ve maks bütçe 100 TL )
platform steam olur diyince ondan yazdım hepsini destekleyen dememişsin ki. Online istediğini de belirtmemişsin bireysel konuşmuşsun. Bilemiyorum istediğin kriterlerde imkansız gibi geldi bana bulursam söylerim yine de

sizce farming simulatorun hangi oyunu almalıyım ( indirip beklerim ve maks bütçe 100 TL )
19 u indirimde al yaz indirimlerine çok az kaldı 10güne gelicek diye bilyiorum indirimler

KirliKill

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
platform steam olur diyince ondan yazdım hepsini destekleyen dememişsin ki. Online istediğini de belirtmemişsin bireysel konuşmuşsun. Bilemiyorum istediğin kriterlerde imkansız gibi geldi bana bulursam söylerim yine de

19 u indirimde al yaz indirimlerine çok az kaldı 10güne gelicek diye bilyiorum indirimler
evet biraz benim hatam kusura bakma. ps storede yokmu farmin simulator ? çünkü 2022 de ps4 ümü satacağım ve pc toplayacağım

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
my time at portia(grafikler uymuyor-online değil)
farm togethee(grafikler uymuyor)
farmers dynasty(online değil)
hepsi steamde var ps storeda var mıdır bilemiyorum

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
evet biraz benim hatam kusura bakma. ps storede yokmu farmin simulator ? çünkü 2022 de ps4 ümü satacağım ve pc toplayacağım
19 olması lazım kutulu hali var ordan biliyorum

Ha bir de ps4 te Real farm var ama cross play(pc ile ps oyuncuları aynı oyuna girmesi) veya online modu varmı bilmiyorum.
Saydıklarım dışında çiftçilik oyunu kalmadı zaten. Umarım birtanesini sevebilirsin çünkü başka oyun yok piyasada.
reis çok uğraştın benim için eyw. en iyi cevap olarak işaretledim çok teşekkürler :)
Önemli değil, teşekkürler

KirliKill

80+ Silver
19 olması lazım kutulu hali var ordan biliyorum

Ha bir de ps4 te Real farm var ama cross play(pc ile ps oyuncuları aynı oyuna girmesi) veya online modu varmı bilmiyorum.
Saydıklarım dışında çiftçilik oyunu kalmadı zaten. Umarım birtanesini sevebilirsin çünkü başka oyun yok piyasada.

Önemli değil, teşekkürler
real farm grafik olarak muhteşem ama oynanış berbat ötesi ve 284 tl olduğunu gördüm

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
real farm grafik olarak muhteşem ama oynanış berbat ötesi ve 284 TL olduğunu gördüm
İşte sıkıntı o bilgisayar oynayan kitle pek farming muhabbetlerini sevmediğinden piyasadaki oyun sayısı çok az maalesef.
Hem gerçekçi grafikli hem çok oyunculu hem iyi oynanışlı bulmak şu devirde imkansız :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,325
Üyeler
165,336
Son üye
Firelox
Top Bottom