Toukhan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,472
DÜZELTİLDİ. Şu kadarIyi olur bende onlar nasildir diye dusunmuyor degildim
DÜZELTİLDİ. Şu kadarIyi olur bende onlar nasildir diye dusunmuyor degildim
Cok tesekkurlerDÜZELTİLDİ. Şu kadar
900x400mm inceliği konusunda bir fikrim yok kenarları dikişli yani sökülmüyor. Temizleme konusundaysa defalarca su döktüm , ıslak mendille sildim ama boyası dağılmadı.Cok tesekkurler
Fotografi attiniz mi atacak misiniz?
Eger atmadiysaniz gozukmuyorda.
Buyuklukleri ne kadar bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Boylar hakkinda pek bilgim yokta
Benim dpi ve sens dusukte oynuyorum cogunlukla yani koldan tabiri ile oyunlarimi oynarim mouse icin bayagi yer kalmasi gerekmekte bu yuzden sanirim qck+ boyutlarinda yani klavye disarda kalacak sekilde mouse icerde olsun sadece ve bunun icin yapilan en buyuk boyutlar nelerdir900x400mm inceliği konusunda bir fikrim yok kenarları dikişli yani sökülmüyor. Temizleme konusundaysa defalarca su döktüm , ıslak mendille sildim ama boyası dağılmadı.
400x450 özel yapım Steelseries QCK Navi edition vardı hala satışta mı satıştaysa kaç lira bir fikrim yok. Boyutu o civarda olan mousepadlere bakabilirsinBenim dpi ve sens dusukte oynuyorum cogunlukla yani koldan tabiri ile oyunlarimi oynarim mouse icin bayagi yer kalmasi gerekmekte bu yuzden sanirim qck+ boyutlarinda yani klavye disarda kalacak sekilde mouse icerde olsun sadece ve bunun icin yapilan en buyuk boyutlar nelerdir
Yani sadece mouse u icerisine alsin ama bunlarin en buyugu olsun bu boyutlar nelerdir
Benim kullandığım mousepaddede bana aşağı yukarı 400x400 düşüyor kare bi alanda tutuyorum klavyeyi az daha sola çekersem eğer artmakta...Benim dpi ve sens dusukte oynuyorum cogunlukla yani koldan tabiri ile oyunlarimi oynarim mouse icin bayagi yer kalmasi gerekmekte bu yuzden sanirim qck+ boyutlarinda yani klavye disarda kalacak sekilde mouse icerde olsun sadece ve bunun icin yapilan en buyuk boyutlar nelerdir
Yani sadece mouse u icerisine alsin ama bunlarin en buyugu olsun bu boyutlar nelerdir