ITX hazır sistem bulabileceğinizi pek sanmıyorum. Gerçekten küçük bir kasa kullanmanız durumunda da küçük ekran kartı gerekir (gücü daha az). Masada kapladığı alan az olsun derseniz ve ekran kartından da feragat etmek istemezseniz Deepcool CH270'in içine bir sistem toplayabilirsiniz.itx hazır sistem arıyorum sadece cıoolermasterın baya uzun sistemi geliyor bana gerçek bir itx sistem lazım tek gereken şey am5 olması max 80-85k
itx hazır sistem arıyorum sadece cıoolermasterın baya uzun sistemi geliyor bana gerçek bir itx sistem lazım tek gereken şey am5 olması max 80-85k
Fiyatı 17500TL civarı. Kendi sitesinde de 299 dolar gözüküyor. 5-6 parça metalden yapılmış kasayı neden bu kadar pahalı satarsın ki?mendemurun videosundaki kasaya bakabilirsiniz
hocam itx tarafında bilgim yok. Sadece arkadaşa ilham olsun diye belki kasa tipini beğenecek ancak haklısınız fiyat gerçekten saçmalıkFiyatı 17500TL civarı. Kendi sitesinde de 299 dolar gözüküyor. 5-6 parça metalden yapılmış kasayı neden bu kadar pahalı satarsın ki?
baktım psu ve soğutmayla geliyoda alabilirimhocam itx tarafında bilgim yok. Sadece arkadaşa ilham olsun diye belki kasa tipini beğenecek ancak haklısınız fiyat gerçekten saçmalık
baktım psu ve soğutmayla geliyoda alabilirim
Yaklaşık yarım saattir SFX PSU'lara bakıyorum. Onların da fiyatlar uçmuş. Benim açımdan kasa bir tık mantıklı gelmeye başladı. ATX PSU takılan itx kasa da var ama ATX PSU ile maksimum 230mm ekran kartı takılabiliyor. CH270 biraz daha büyük.baktım psu ve soğutmayla geliyoda alabilirim