Bana gerçek itx sistem lazım

emir43485

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
83000
itx hazır sistem arıyorum sadece cıoolermasterın baya uzun sistemi geliyor bana gerçek bir itx sistem lazım tek gereken şey am5 olması max 80-85k

itx hazır sistem arıyorum sadece cıoolermasterın baya uzun sistemi geliyor bana gerçek bir itx sistem lazım tek gereken şey am5 olması max 80-85k
ITX hazır sistem bulabileceğinizi pek sanmıyorum. Gerçekten küçük bir kasa kullanmanız durumunda da küçük ekran kartı gerekir (gücü daha az). Masada kapladığı alan az olsun derseniz ve ekran kartından da feragat etmek istemezseniz Deepcool CH270'in içine bir sistem toplayabilirsiniz.

mendemurun videosundaki kasaya bakabilirsiniz

Gerçek itx kuracaksan yardım ederiz forumdan ama hazır sistem imkansız gibi bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen kendin kurcan mantıklı olan o

Fiyatı 17500TL civarı. Kendi sitesinde de 299 dolar gözüküyor. 5-6 parça metalden yapılmış kasayı neden bu kadar pahalı satarsın ki?
hocam itx tarafında bilgim yok. Sadece arkadaşa ilham olsun diye belki kasa tipini beğenecek ancak haklısınız fiyat gerçekten saçmalık

baktım psu ve soğutmayla geliyoda alabilirim
Yaklaşık yarım saattir SFX PSU'lara bakıyorum. Onların da fiyatlar uçmuş. Benim açımdan kasa bir tık mantıklı gelmeye başladı. ATX PSU takılan itx kasa da var ama ATX PSU ile maksimum 230mm ekran kartı takılabiliyor. CH270 biraz daha büyük.

NCORE 100
Ekran görüntüsü 2025-11-05 195504.webp

CH270
Ekran görüntüsü 2025-11-05 195516.webp
.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,113
Üyeler
189,038