Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Topla hücumdayken Valverdenin Morataya yaptığını yap.
kanka cok takma eger devam ederse git vur bi tane daha yapmaz zatençocuk tenefüste 5. sınıflardan kağıt top çalıp oynuyo onlarla bir ara hoca varken çıkışa çağırdı hoca da hemşerim hoca gtn yiyosa gel dedi(silmeyin başka türlü yazamam) biz eve 4 5 kişi gidiyoruz o gün bekledik gelmedi ama otistik gibi hareketleri var sırtına kağıda zaha yazıp yapıştırıyo falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
@SadeceBirisi. @Kürşat Kütükçü
Mesaj otomatik birleştirildi:
@MematiBaş🚬 hocam siz bilirsiniz
SEN URFALIMIYDINkabaca gircem 7. sınıfım hocalarla aram iyi derslerim de iyi ama sınıfta bi dalyan var karışıyor sürekli laf atıyor umursamıyordum ama bugün yere düşürdü beni zoruma gitti bir şey yapmam lazım buna okulun son haftası çıkış olur veya beden dersinde full kayabilirim sıkıntı olmadan çocuk 175cm ama çok kavga bilmiyor
Karate öğren ( Cobra Kai izleyenler anladı )kabaca gircem 7. sınıfım hocalarla aram iyi derslerim de iyi ama sınıfta bi dalyan var karışıyor sürekli laf atıyor umursamıyordum ama bugün yere düşürdü beni zoruma gitti bir şey yapmam lazım buna okulun son haftası çıkış olur veya beden dersinde full kayabilirim sıkıntı olmadan çocuk 175cm ama çok kavga bilmiyor
bizde kerkük türküyüz çok takma annemler kerkükten gelmiş 1870 te peder Şanlıurfalı türkkürt değilim ama büyük dedem gürcüstan göçmeni
sjsjsjsjsjsjjsjonu bilmem de çocuk iyi tepindi yerde
hiç sevmem kendini bir şey sanıyorlar doğudayere düşürüp üstine atladım çingene zaten