Neler Yeni

Bana Karışan Çocuğa Ne Yapayım

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
biz komple sınıfça yapıyoruz öyle bir seçenek yok
Bende okul okuyorum normalde bizde sınıfça maç yaparız fakat aramın kötü olduğu biri olursa yakın bı kaç arkadaşımı çağırır gelin oynayalım derim sende dene koyun sürüsü gibi futbol oynama

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Muhammet Çağrı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
çocuk tenefüste 5. sınıflardan kağıt top çalıp oynuyo onlarla bir ara hoca varken çıkışa çağırdı hoca da hemşerim :) hoca gtn yiyosa gel dedi(silmeyin başka türlü yazamam) biz eve 4 5 kişi gidiyoruz o gün bekledik gelmedi ama otistik gibi hareketleri var sırtına kağıda zaha yazıp yapıştırıyo falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

@SadeceBirisi. @Kürşat Kütükçü
Mesaj otomatik birleştirildi:

@MematiBaş🚬 hocam siz bilirsiniz
Şiddet çözüm değil mümin kardeşim insan olduğumuzu ayıran en temel özellik diyalog kurabilmek, konuşabilmek , anlaşabilmek okul idaresine şikayet et eğer sonuç alamazsan ve aynısı yaparsa o zaman gereğini yap.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Muhammet Çağrı
Şiddet çözüm değil mümin kardeşim insan olduğumuzu ayıran en temel özellik diyalog kurabilmek, konuşabilmek , anlaşabilmek okul idaresine şikayet et eğer sonuç alamazsan ve aynısı yaparsa o zaman gereğini yap.
kürşat abi zaten denedim hepsini çocuk anlamıyor en ufak konuşmamda laf atmaya çalışıyor laftan anlayan birisi değil denedim dediklerini

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
kürşat abi zaten denedim hepsini çocuk anlamıyor en ufak konuşmamda laf atmaya çalışıyor laftan anlayan birisi değil denedim dediklerini
Okul idaresine söyledin mi onlara de ki eğer bir daha böyle davranırsa ben sert şekilde yanıt vereceğim sonra beni yargılamayın de

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Muhammet Çağrı
Okul idaresine söyledin mi onlara de ki eğer bir daha böyle davranırsa ben sert şekilde yanıt vereceğim sonra beni yargılamayın de
sınıf hocasına söyledim gereğini yap o zaman dedi samimiyetimiz var ondan dolayı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Bura.K

80+ Silver
sınıf hocasına söyledim gereğini yap o zaman dedi samimiyetimiz var ondan dolayı
Uzun kişilerin bacaklarına hedef al. Hemen dengeyi kaybediyorlar, çocuğun bacağına yanlamasına bir tekme atarsan anında yere düşürürsün ama tekmeyi biraz sert atman lazım. Ondan sonrası senin zevkine ve hayal gücüne kalmış.

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
kabaca gircem 7. sınıfım hocalarla aram iyi derslerim de iyi ama sınıfta bi dalyan var karışıyor sürekli laf atıyor umursamıyordum ama bugün yere düşürdü beni zoruma gitti bir şey yapmam lazım buna okulun son haftası çıkış olur veya beden dersinde full kayabilirim sıkıntı olmadan çocuk 175cm ama çok kavga bilmiyor
ışgın çubuğuyla vur bak nası tepiniyo

-CrawL

80+ Gold
Döv kanki vur bi tane yüzünün ortasına atılmazsın korkma max kınarlar özür dilersin kapanır konu bidaha yapmaz olur biter

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Muhammet Çağrı
Top Bottom