Tf2 de ses takılmalari oluyor gercekten etkili bir çözüm.Kötü bir bilgisayarınız var ise ses cidden FPS arttırıyor.
nedenBaşlamamanı tavsiye ediyorum.
niye başlamamamı öneriyonuz oyunu bilmiyorum zaten sarmazsa oynamam niye bu kadar başlama diyonuz
neden knkniye başlamamamı öneriyonuz oyunu bilmiyorum zaten sarmazsa oynamam niye bu kadar başlama diyonuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden
Ses ile fpsin alakası çok. Eski laptopumda ses açık 30 fps ses kapalı 50 fps alıyordum. İyi bilgisayarlarda fark etmeyebilir ama eski bilgisayarlarda acayip etkisi oluyorDahili gpu ney
Ses ile FPS alakası yok
minecraft kasıyor be knk lol güzeldir hawliSes ile fpsin alakası çok. Eski laptopumda ses açık 30 fps ses kapalı 50 fps alıyordum. İyi bilgisayarlarda fark etmeyebilir ama eski bilgisayarlarda acayip etkisi oluyor
Bence de lole başlama. Onun yerine minecraft oyna daha iyi. İlla da lol oynayacağım diyorsan yabancı sunucularda oyna. TR'de ana bacı söverler sana
knk oyun istemcisi kuruyor diyor bir saattir bende başka bağlanan da yok ki niye bu kadar yavaşminecraft kasıyor be knk lol güzeldir hawli
Yaşın 18 den büyükse oyunu öğretebilirim özelden yazarsınminecraft kasıyor be knk lol güzeldir hawli
knk oyun istemcisi kuruyor diyor bir saattir bende başka bağlanan da yok ki niye bu kadar yavaş
18 den büyük değilim neden 18 ???Yaşın 18 den büyükse oyunu öğretebilirim özelden yazarsın
sen kaç yaşındasın kiYaş farkı fazla olunca muhabbet sarmıyor genelde (21im)
sen kaç yaşındasın ki
(21im)