Neler Yeni

Yardım lol kasmaya başladı

Tre-x

80+ Silver
Depolama alaninda bos yer en az 20gb olmali eski pcden biliyorum. Ayni sekilde lol oynarken depolama alani 10 gb felan olunca oyunda takilma felan oluyodu. Format atiyodum duzeliyodu sonra yine doluydu yine format. Akil saglini kaybet 😳
Yok adam aç demiş ya ondan dedim nasıl açılacağını

Hddde en az bi 15-20gb boş alan olması iyi olur yoksa böyle kasar hdd den kaynaklı olduğunu düşünüyorum
bi oyun sildim 8 gb yer açıldı yeterli olur mu ?
birde bir şey silmeden yer açılabilir mi ? cmd ye bir şey yazınca yer açıyordu sanki

Atyxah

80+ Silver
birde bir şey silmeden yer açılabilir mi ? cmd ye bir şey yazınca yer açıyordu sanki
Açılmaz diye biliyorum ki açılsa bile hiç verimli olmaz hatta daha sıkışık çalıştırır daha kötü olur bence lol dosyalarının hepsini kopyala d ye yapıştır oyun yine açılacaktır

Tre-x

80+ Silver
Açılmaz diye biliyorum ki açılsa bile hiç verimli olmaz hatta daha sıkışık çalıştırır daha kötü olur bence lol dosyalarının hepsini kopyala d ye yapıştır oyun yine açılacaktır
d ye kopyala yapıştır yaptıktan sonra c den silsem sorun olur mu ?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
Windows tusuna basip r ye bas. Sonra oraya temp yazip klasore gir klasoredki herseyi sil. Sonra %temp% yaz. Yine klasore gir. Yine hersey sil gereksiz dosyalar onlar

Atyxah

80+ Silver
Windows tusuna basip r ye bas. Sonra oraya temp yazip klasore gir klasoredki herseyi sil. Sonra %temp% yaz. Yine klasore gir. Yine hersey sil gereksiz dosyalar onlar
Birkaç gb olur etkisi olmaz d de bol yer var d ye yapmak en mantıklısı
Mesaj otomatik birleştirildi:

d ye kopyala yapıştır yaptıktan sonra c den silsem sorun olur mu ?
Sorun olmaz diye tahmin ediyorum sen yine de d ye at açılırsa c den silersin ben aylık format atıyorum ta 1 yıl önce indirmiştim hep usbden atıyorum sadece güncellemeler sıkıntı oluyor formst stıcağım zaman gincellenmiş halini usbye atıyorum direk ordan oraya atınca düzeliyor umarım anlstabilmişimdir yani sen bi dene

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram