Neler Yeni

Bana lol öğretecek var mı ??

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Intel Pentium R Dual Core cpu e5200 2.50 ghz
Foxconn g31 MV
4 gb ram ddr2 800 mhz
150 gb HDD

Ekran kartı yok anakart goruntuyu sağlıyor
Grafikleri en dusuge ceksem sesi falan kapatsam takılma donma kasma olmadan oynayabilir miyim

agalar zamanında internet kafede 1-2 kere oynamışlığım var fakat bilgim sıfır şuanda oyun nasıl oynanır hangi tuşlarla saldırı yaparım biri anlatsın ?
Başlata dxdiag yazıp ekran bölümünden ekran görüntüsü atabilir misin, ramlerin de gelmiş sanırım hayırlı olsun

scoxyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Erdem
Foxconn g31 MV
4 gb ram ddr2 800 mhz
150 gb HDD

Grafikleri en dusuge ceksem sesi falan kapatsam takılma donma kasma olmadan oynayabilir miyim

agalar zamanında internet kafede 1-2 kere oynamışlığım var fakat bilgim sıfır şuanda oyun nasıl oynanır hangi tuşlarla saldırı yaparım biri anlatsın ?
Yayıncıları izleyerek öğrenebilirsiniz.

Lolcü Buse

80+ Bronze

rtx 3090

80+ Silver
Foxconn g31 MV
4 gb ram ddr2 800 mhz
150 gb HDD

klavyede yetenk olarak q w e r var sihirdar büyüleri ise d ve f deydi sanırım tam olarak hatırlamıyorum en son pc lol oynadığımdan biraz zaman geçti

Lolcü Buse

80+ Bronze
klavyede yetenk olarak q w e r var sihirdar büyüleri ise d ve f deydi sanırım tam olarak hatırlamıyorum en son pc lol oynadığımdan biraz zaman geçti
q w e r bunlar ne işe yarıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Kaya
knk klavyede hangi tuşlar ne işe yarıyor lolda cevap yazsana
q w e r yetenek tusları, 1 2 3 5 6 7 aktif item tusları, 4 totem atıyosun ,d f sihirdar büyüleri, sag tık saldırıyo ,sol tık bir nesneye tıkladıgında sol üstte onun hakkında biraz bilgi gösteriyo ,b base tusu, t emote tusu, enter chat tusu, tab oyuncuları ve baron ejder ve buffları gösteriyo baska aklıma gelemdi gelirse yazarım

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
LoL oynamak için sisteminin yeterli olduğunu sanmıyorum 60 fps altında oynanacak bir oyun değil bence benim tahminim 20-40 fps arasında alacağın. Denedikten sonra yazsana fps'ini merak ettim.

Lolcü Buse

80+ Bronze
LoL oynamak için sisteminin yeterli olduğunu sanmıyorum 60 fps altında oynanacak bir oyun değil bence benim tahminim 20-40 fps arasında alacağın. Denedikten sonra yazsana fps'ini merak ettim.
fps ye nerden bakıyoruz şuanda oyunu kuruyorum

Top Bottom