Jill Valentine
80+ Bronze
3060ti için 2k fazla.VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO-3 1MS 240Hz Gaming Monitör şu monitörü buldum 10 bit görüntü kalitesi diyor renk kalitesi açısından DELL25'den iyi midir ki ve 2k
3060ti için 2k fazla.VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO-3 1MS 240Hz Gaming Monitör şu monitörü buldum 10 bit görüntü kalitesi diyor renk kalitesi açısından DELL25'den iyi midir ki ve 2k
Anladım. Peki renk sayısı bakımından çok farkı olur mu ?3060ti için 2k fazla.
CS2 'de sinirden mouse fırlatılmış bir monitör izlenimi aldım.Elimdeki bu VA 144 hz monitör hakkı rahmetine kavuştu şu da son durumu :s
VA Panel olmasından ve artık yetersiz hissettirdiğinden yenilemekte istiyordum iyi oldu![]()
Genel fps Cs2 ve valorant olmak üzere oyunlar oynuyorum ve de film dizide izliyorum. Sistemim 3060ti ryzen 5 5600x bu pc'ye ne monitör önerirsiniz ? Benim kullanımama göre sanki Fast IPS bir monitör iyi olur gibi ama sizden de gelecek önerileri bekliyorum.Alıntıyı görüntüle
Yok hocam direkt kroşe ama yumuşak xdCS2 'de sinirden mouse fırlatılmış bir monitör izlenimi aldım.![]()
yada hızlımıydı bilemedim kiYok hocam direkt kroşe ama yumuşak xd
işte fiyat artıkça seçenek artıyor onu alacağıma bu mu be dedirtiyor insana
e sporcu tavsiyesidir çevremdekilere de aldırdım memnun olmayanı görmedim bu fiyata çok güzel cihaz tam bir fps canavarı
Panel kaliteleri vs. tartışılır ama 10-15 bin lira gibi bir bütçeniz mevutsa tek önereceğim cihaz olur bence blur buster sertifiksı çok değerli .işte fiyat artıkça seçenek artıyor onu alacağıma bu mu be dedirtiyor insana
![]()
ASUS ROG Strix XG259CMS 24.5 inç 310Hz(OC) 1ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Pivot Monitör
Güç ve performans için özenle tasarlanan ROG Strix XG259CMS ile oyun deneyiminiz seviye atlayacak.www.gaming.gen.tr
böylelikle de 3k ekstra paradan kurtulacağım. Normal şartlarda Dell almak istiyordum ama testlerde gecikme değeri normal olması gerekenden fazlaymış bunun bir doğrulu var mıdır?Hocam onca araştırdım ettim bilindik marka olmasından kaynaklı ve hoparlörü var belli kalitede asus sonuçta, dezavantajı olarak aşa yukarı kaldıramadığımdan VESA Monitör standı çekip 1k ya onu çözeceğim. 8k'ya ergonomik sizce mantıklımı ? https://www.gaming.gen.tr/urun/2034...ull-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/
Her hz i yüksek seviyede olan cihaz çok iyidir diye bir kural yok hocam içersinde barındırdığı teknolojiler panel kalitesi bit değeri vs. etkiliyorHocam onca araştırdım ettim bilindik marka olmasından kaynaklı ve hoparlörü var belli kalitede asus sonuçta, dezavantajı olarak aşa yukarı kaldıramadığımdan VESA Monitör standı çekip 1k ya onu çözeceğim. 8k'ya ergonomik sizce mantıklımı ? https://www.gaming.gen.tr/urun/2034...ull-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/
Mesaj otomatik birleştirildi:
böylelikle de 3k ekstra paradan kurtulacağım. Normal şartlarda Dell almak istiyordum ama testlerde gecikme değeri normal olması gerekenden fazlaymış bunun bir doğrulu var mıdır?
hocam almak istiyorum da hiç öncesinde satış yapmamış satıcı satıyor ve 12k'ya o paralar çok be.Her hz i yüksek seviyede olan cihaz çok iyidir diye bir kural yok hocam içersinde barındırdığı teknolojiler panel kalitesi bit değeri vs. etkiliyor
böyle bir video etkilemişti beni bu cihaz için bir çoğu cihaz ile kıyaslamasını yapıyor buna BenQ da dahil ki e spor kanadında bu markanın önemini biliyorsundur fakat en çok tutulan modellerinden birine bile açık ara fark atıyor gibi görünüyor tabi yine takdir senin.
Genel olarak FPS oyuncusuyum valo cs'dir ama bu ms olayı bende ciddi böyle bir şey varsa takıntı yaratır gibiSon aşamadayım alıcağım ama şu ikisi arasında çok kararsızım.
MSI 256F bunun fiyatı 5k 180hz 1ms ve 10 bit.
Diğeri ise Dell G2524H 25 280 hz 0.5ms 8 bit bu monitör 9k'ya gelicek ama çekincelerim testlerinde ortalama 6-7 ms gecikmelere dayanıyormuş .
Bundan dolayı çok para vermeyip 256F 5k çekmek çok daha mantıklı mı olur sizce ne yapmalıyım ?
![]()
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimiwww.gaming.gen.tr
Parlaklığı sorun yaratmaz derseniz Msi tercih edebilirsiniz hocam Msi’ın mag serilerinde olan nadir güzel monitörlerden.Son aşamadayım alıcağım ama şu ikisi arasında çok kararsızım.
MSI 256F bunun fiyatı 5k 180hz 1ms ve 10 bit.
Diğeri ise Dell G2524H 25 280 hz 0.5ms 8 bit bu monitör 9k'ya gelicek ama çekincelerim testlerinde ortalama 6-7 ms gecikmelere dayanıyormuş .
Bundan dolayı çok para vermeyip 256F 5k çekmek çok daha mantıklı mı olur sizce ne yapmalıyım ?
![]()
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimiwww.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genel olarak FPS oyuncusuyum valo cs'dir ama bu ms olayı bende ciddi böyle bir şey varsa takıntı yaratır gibi![]()