VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO-3 1MS 240Hz Gaming Monitör şu monitörü buldum 10 bit görüntü kalitesi diyor renk kalitesi açısından DELL25'den iyi midir ki ve 2k
Elimdeki bu VA 144 hz monitör hakkı rahmetine kavuştu şu da son durumu :s
VA Panel olmasından ve artık yetersiz hissettirdiğinden yenilemekte istiyordum iyi oldu
Genel fps Cs2 ve valorant olmak üzere oyunlar oynuyorum ve de film dizide izliyorum. Sistemim 3060ti ryzen 5 5600x bu pc'ye ne monitör önerirsiniz ? Benim kullanımama göre sanki Fast IPS bir monitör iyi olur gibi ama sizden de gelecek önerileri bekliyorum.Alıntıyı görüntüle
Kusura bakmayın hocam konuyu zırt pırt açıp duruyorum ama bu Dell G2524H özelliklerinde 0,5 ms yazıyor ama gerçekte alınan değerler 5-6 ms deniyor bu konu hakkında bildiğiniz bir şey varmı ? Sonuçta VA gecikmeli bir panelden geçiyorum yine böyle yavaş tepki süresi olmasını istemiyorum
böylelikle de 3k ekstra paradan kurtulacağım. Normal şartlarda Dell almak istiyordum ama testlerde gecikme değeri normal olması gerekenden fazlaymış bunun bir doğrulu var mıdır?
böylelikle de 3k ekstra paradan kurtulacağım. Normal şartlarda Dell almak istiyordum ama testlerde gecikme değeri normal olması gerekenden fazlaymış bunun bir doğrulu var mıdır?
Her hz i yüksek seviyede olan cihaz çok iyidir diye bir kural yok hocam içersinde barındırdığı teknolojiler panel kalitesi bit değeri vs. etkiliyor
böyle bir video etkilemişti beni bu cihaz için bir çoğu cihaz ile kıyaslamasını yapıyor buna BenQ da dahil ki e spor kanadında bu markanın önemini biliyorsundur fakat en çok tutulan modellerinden birine bile açık ara fark atıyor gibi görünüyor tabi yine takdir senin.
Her hz i yüksek seviyede olan cihaz çok iyidir diye bir kural yok hocam içersinde barındırdığı teknolojiler panel kalitesi bit değeri vs. etkiliyor
böyle bir video etkilemişti beni bu cihaz için bir çoğu cihaz ile kıyaslamasını yapıyor buna BenQ da dahil ki e spor kanadında bu markanın önemini biliyorsundur fakat en çok tutulan modellerinden birine bile açık ara fark atıyor gibi görünüyor tabi yine takdir senin.
Son aşamadayım alıcağım ama şu ikisi arasında çok kararsızım.
MSI 256F bunun fiyatı 5k 180hz 1ms ve 10 bit.
Diğeri ise Dell G2524H 25 280 hz 0.5ms 8 bit bu monitör 9k'ya gelicek ama çekincelerim testlerinde ortalama 6-7 ms gecikmelere dayanıyormuş .
Bundan dolayı çok para vermeyip 256F 5k çekmek çok daha mantıklı mı olur sizce ne yapmalıyım ?
Diğeri ise Dell G2524H 25 280 hz 0.5ms 8 bit bu monitör 9k'ya gelicek ama çekincelerim testlerinde ortalama 6-7 ms gecikmelere dayanıyormuş .
Bundan dolayı çok para vermeyip 256F 5k çekmek çok daha mantıklı mı olur sizce ne yapmalıyım ?
Parlaklığı sorun yaratmaz derseniz Msi tercih edebilirsiniz hocam Msi’ın mag serilerinde olan nadir güzel monitörlerden.
Ama o fiyat bandında bunu da önerebilirim internetten bakabilirsiniz test videolarına.
PHILIPS EVNIA 24M2N3201A 23.8" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync Pivot HDR10 FHD IPS Beyaz Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24M2N3201A ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
Eğer Hz yüksek olsun ve ips olsun derseniz attığınız Dell olabilir ama bu bütçelerde yüksek Hz ips monitörler çok kaliteli değil sizin de baktığınız gibi Dell’in testleri ortada ,Asus Tuflar var ama onların da paneli attığım modelle yarışıyor hem de parlaklıkları düşük ben olsam yüksek Hz için bu bütçede Va tercih ederim.