Neler Yeni

Bana önerilen mouseleri karşılaştırabilirmisiniz ?

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
-
-
-
Arkadaşlar hangisini alsam daha iyi olur ? ss rival 3 almayı düşündüm yani rivali kendim baktım ama görüş almam gerekli analiz etmekte iyi değilim.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Tuna

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Razerin attığım mouse ve bu serisi eskidi diye biliyorum internette araştırdığımda pek güzel cevaplar alamadım. Hani mesela viper mini falana alınabilir deniyor? steelseriesler daha iyi olmuyor mu çünkü karar vermem lazım alıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Razerin attığım mouse ve bu serisi eskidi diye biliyorum internette araştırdığımda pek güzel cevaplar alamadım. Hani mesela viper mini falana alınabilir deniyor? steelseriesler daha iyi olmuyor mu çünkü karar vermem lazım alıcam.
https://www.hepsiburada.com/asus-p507-rog-gladius-ii-core-aura-sync-rgb-oyuncu-mouse-pm-HB00000NBYCJ birde bu mouse seçeneğim var arkadaşlar listeye eklemiş sayın. eğer bu attığım iyiyse direkt bunu alıcam fiyatların zamı falan işi zorlaştırıyor pek gecikmesem iyi olucak

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Tuna

https://www.hepsiburada.com/asus-p507-rog-gladius-ii-core-aura-sync-rgb-oyuncu-mouse-pm-HB00000NBYCJ birde bu mouse seçeneğim var arkadaşlar listeye eklemiş sayın. eğer bu attığım iyiyse direkt bunu alıcam fiyatların zamı falan işi zorlaştırıyor pek gecikmesem iyi olucak
bu bütcelere çıkabiliyosan m3 4k al direk

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
bu bütcelere çıkabiliyosan m3 4k al direk
M3 4k mousede yuksek dpi kullanmak gerekiyor diye biliyorum. En buyuk korkum kablosuz mouselerde şu input lag denilen mevzu. Eğer kablosuz almak güzel bir deneyimse alıcam. Ama tabi her ürünün ayrı bi çalışma mantığı oluyor başta dediğim gibi yüksek dpi kullanilmasi gerekiyor denmişti önceden sorduğumda.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Tuna
M3 4k mousede yuksek dpi kullanmak gerekiyor diye biliyorum. En buyuk korkum kablosuz mouselerde şu input lag denilen mevzu. Eğer kablosuz almak güzel bir deneyimse alıcam. Ama tabi her ürünün ayrı bi çalışma mantığı oluyor başta dediğim gibi yüksek dpi kullanilmasi gerekiyor denmişti önceden sorduğumda.
büyük bi mouse o yüzden demişlerdir dpı mevzusunu bende kablosuz kullanıyorum ve çok memnunum

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
büyük bi mouse o yüzden demişlerdir dpı mevzusunu bende kablosuz kullanıyorum ve çok memnunum
normal şekilde aldın taktın kullanıyosun ama 4k herz oranı fazla değil mi çünkü 1k ideal ve 1k üstü rahatça kullanılıyor mu bilmiyorum. + fiyatı kaç ?

2300 tl fiyati var doğru mu ?

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Tuna

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru