ben biraz daha sürer almam bu sistem o zmna kalmaz diye tahmin ediyyorum![]()
Flexy Silver PBM | Intel i7 12700KF | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4070 Super 12 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birazdaha yükseltip bunu al bence.
Monitör nerede?![]()
Flexy Silver PBM | Intel i7 12700KF | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4070 Super 12 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Bu diğer attıgımı incele monitor ekleyebilirsin alt taraftanben biraz daha sürer almam bu sistem o zmna kalmaz diye tahmin ediyyorum
Millete laf atmak yerine önerseneMonitör nerede?
Laf attığım falan yok kendine gel, sadece 6000₺'ye monitör dahil yazmış ve sende onu atmışsın.Bu diğer attıgımı incele monitor ekleyebilirsin alt taraftan
Millete laf atmak yerine önersene
teşekkür ederimSSD Team CX1![]()
Kasa Cougar Gemini S Silver yapıp alın.
Bir tık bütçenizi aşıyor fakat monitörün fiyatı çok iyi şu anda.144hz monitör samsung - Google Alışveriş
www.google.com
teşekkür ederim![]()
PC HOCASI-GG2 / INTEL I3-10105F / ASUS GeForce TUF GTX 1650 GAMING OC P 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PCHOCASI tarafından hazırlanan GG2 isimli bu hazır gaming sistem sizlere GTX 1650 ekran kartı ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor. Üstelik aynı gün ve ücretsiz kargo avantajıylawww.gaming.gen.tr
Eğer bu sistemi CM kasayla alırsanız en kısa zamanda PSU değiştirmenizi öneririm, pek kaliteli değil kendileri.SSD Team CX1![]()
Kasa Cougar Gemini S Silver yapıp alın.
Bir tık bütçenizi aşıyor fakat monitörün fiyatı çok iyi şu anda.144hz monitör samsung - Google Alışveriş
www.google.com
Cougar Gemini S Silver kasasının içindeki PSU iyi değil öylemi??Eğer bu sistemi alırsanız en kısa zamanda PSU değiştirmenizi öneririm, pek kaliteli değil kendileri.
Kasayı değiştir yazdığını görmedim, CM'den bahsediyorsun zannettim.Cougar Gemini S Silver kasasının içindeki PSU iyi değil öylemi??
Monitörü sen hediye ediyorsun herhalde.![]()