Yardım Banggood mu Amazon belirsiz satıcı mı?

Megan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,250
Amazonda fazla güven vermeyen bir satıcıdan 1400tl ye royal klduge mi almalıyım yoksa banggooddan 1000tl ye royal kludge rk71 mi?
Bana göre banggood daha mantıklı

@Ckribrahim @mandog @merter73 @cLarq

Amazonda fazla güven vermeyen bir satıcıdan 1400tl ye royal klduge mi almalıyım yoksa banggooddan 1000tl ye royal kludge rk71 mi?

beyaz güzelmiş

knk banggoodtaki royal kludge global satıcısı yalnız

Klavye hakkında nir bilgim yokta banggod direkt üreticiden satış yapıyor diye biliyorum. Tahmini teslimat süresi amazondan daha uzun. Amazondan da alsan herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.

Amazon mağdur etmez. Para iadesi olur. Ancak ürün eline ulaşır mı onu bilemiyorum.
Banggood ürün gelmesi uzun sürüyor. Siparişimi unuttuğumu hatırlıyorum.
İkiside ne kadar güvenilir bilinmez ancak paranın başına iş gelmez o garanti.

Aracı satıcının bir önemi yok. Senin muhattap aldığın kişi amazon. Bir problem olursa uğraşmadan çözülür.

Ama 400tl daha fazla ve belirsiz bi satıcı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet ben de banggoodda sıcak bakıyorum o yüzden
banggoodtan alabilirsin türkiye hızlı teslimatı seçersen 2 haftaya kalmaz gelir + ekstra vergi ödemezsin hem 400tl vermemiş olursun hemde amazondaki ne olduğu belirsiz satıcı yerine direk royal kludge kendisinden alırsın klavyeyi

Teşekkürler hepinize, banggooddan alıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Grup indirimi, kuponla 926tlye banggooddan aldım. Grup alışverişi ne bilmiyorum ama fiyat 60tl daha uyguna geldi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,649
Üyeler
192,445
Son üye
updrago
Geri