Neler Yeni

Banka hesabım boşaltılmış

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
ruslarla muhattap bile olmayacaksın ne hesaplarım çalındıysa rus gmaillerle değişti
Kanka benin mailler vs ellenmemiş sadece banka, mail şifremi de değiştirdim. Belki onuda yapacaklardı değiştirdim yetişemediler.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kanka para çekebilmişler mi? Veya sonra iadesi oldu mu?
Abimde para mara çekememişlerdi bunu sadece csgo hilesi için yapmadıkları belliydi farklı farklı yerlerden deniyorlardı sms geliyordu çünkü,
Para iadesi mutlaka olur.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
Abimde para mara çekememişlerdi bunu sadece csgo hilesi için yapmadıkları belliydi farklı farklı yerlerden deniyorlardı sms geliyordu çünkü,
Para iadesi mutlaka olur.
Saolun hocam sizde içimi rahatlattınız. Keşke bu yanlarına kalmasa ama PlayStation store london yazıyor sanırım yurtdışından yapıyorlar veya ps nin merkezi orada bilmiyorum.

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
Kanka benin mailler vs ellenmemiş sadece banka, mail şifremi de değiştirdim. Belki onuda yapacaklardı değiştirdim yetişemediler.
ben genel olarak söyledim hocam yurdum ergenide yapıyor bu tür şeyleri pakistanlısıda.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
Doğru haklısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç tanıdığının başına geldi mi? Paranoyak gibi soruyorum ama parasını geri alabildi mi?
benim oyun hesabım çalınmıştı tanıdıklarımdan da pek hatırladığım yok. sen rahat ol gerekeni yaparsan zararı en azla atlatırsın.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
benim oyun hesabım çalınmıştı tanıdıklarımdan da pek hatırladığım yok. sen rahat ol gerekeni yaparsan zararı en azla atlatırsın.
Kanka valla akla gelen herşeyi yaptım. Mail şifresi değişti, mobil bankacılık şifresi değişti, kartlar tamamen iptal edildi, telefonları virüs vs ne olur ne olmaz sıfırladık. İnşallah en kısa sürede sonuçlanır ve paramı alırım. İptal ettirip Garanti'den açıcam zaten. Ne şifre ne bir şey gelmeden adamlar ayak üstü banka hesabımı boşalttı. Saçmalığa bak.

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
umarım çözülür sorunun.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Mehmet
Kanka valla akla gelen herşeyi yaptım. Mail şifresi değişti, mobil bankacılık şifresi değişti, kartlar tamamen iptal edildi, telefonları virüs vs ne olur ne olmaz sıfırladık. İnşallah en kısa sürede sonuçlanır ve paramı alırım. İptal ettirip Garanti'den açıcam zaten. Ne şifre ne bir şey gelmeden adamlar ayak üstü banka hesabımı boşalttı. Saçmalığa bak.
Sakin ol bir şey olmaz

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
Sakin ol bir şey olmaz
Kanka gözünü seviyim bende herkese diyordum ama böyle durumda kimse sakin kalamıyor. Tekrar erişemesin diye herşeyi yaptım, erişmesin yeter. Bankada dolandırıcılık olduğu belli dedi zaten.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ahmet
Hocam saol içimi rahatlattın. Kız kardeşimin mail telefonumda kurtarma maili idi sanırım o sebepten onun kartta patladı limiti 60k idi Allah'tan 25k çekebildiler hemen iptal ettik. İkimizde telefonu sıfırladık, mail ve bankacılık şifrelerini sıfırladık. Sence daha sorun yaşar mıyım? Kartlarda iptal edildi tamamen yenileri gelecek. Bilgin var mı?
Hocam muhtemelen bir daha dadanmazlar size yeni kart ta almışsınız zaten sakin olun üzülmenize gerek yok harcama itirazı ile çekilen parayıda alıp keyfinize bakarsınız sorun olmayacaktır.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
Hocam muhtemelen bir daha dadanmazlar size yeni kart ta almışsınız zaten sakin olun üzülmenize gerek yok harcama itirazı ile çekilen parayıda alıp keyfinize bakarsınız sorun olmayacaktır.
Saolun hocam mesajınız ve desteğiniz için. Forum şöyle zamanlarda iyi geliyor insana. Bende zorda olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Şimdi siz açıklamalar ile başınıza gelenleri anlatmak ile içimi rahatlattınız saolun. Sakinim zaten ama insan sinirleniyor sadece. Sağlık olsun artık. Garanti bankasının bankacılığı daha kafama yatıyor ve atmsi çok yakın. Sanırım ona geçeceğim. Şu işlemler bittikten sonra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,270
Üyeler
161,023
Son üye
yunus1479
Top Bottom