Banka kartında - ye düşemezsin.Cevaplarsanız sevinirim. Cidden anlamadım aradaki farkı.
Banka kartına yükledikçe harcarsın. Kısaca cebinde olanı harcarsın.Cevaplarsanız sevinirim. Cidden anlamadım aradaki farkı.
Banka kartlarında bulunan ekstra hesap ile eksi bakiyeye düşmen mümkün.Banka kartında - ye düşemezsin.
Onu bilmiyordum. Tamamen ön ödemeli kart gibi sanıyordum. Teşekkürler.Banka kartına yükledikçe harcarsın.
Kredi kartını harcadıkça ödersin.
Banka kartlarında bulunan ekstra hesap ile eksi bakiyeye düşmen mümkün.
Mantıken dediğin gibi ön ödemeli kart. İçine para atarsan kullanırsın.Onu bilmiyordum. Tamamen ön ödemeli kart gibi sanıyordum. Teşekkürler.
Nasıl yani, harcadıkça ödersin? Anlamadım.harcadıkça ödersin.
Bunu da anlamadım ve ön ödemeli kart ne oluyor?Banka kartlarında bulunan ekstra hesap ile eksi bakiyeye düşmen mümkün.
Banka kartına yükledikçe harcarsın. Kısaca cebinde olanı harcarsın.Nasıl yani, harcadıkça ödersin? Anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu da anlamadım ve ön ödemeli kart ne oluyor?
İçine para koyarsan bakiye olur ve harcama yapabilirsin. Orada ki para sana aittir. Gidip nakit olarak aaa bilirsin o parayı.Nasıl yani, harcadıkça ödersin? Anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu da anlamadım ve ön ödemeli kart ne oluyor?
İçine para koyarsan bakiye olur ve harcama yapabilirsin. Orada ki para sana aittir. Gidip nakit olarak aaa bilirsin o parayı.
Kredi kartı ise sanal bir paradır. Senin olmayan bir parayı harcarsın. Sonra ödersin. İçindeki parayı (bazı durumlar hariç) nakit alamazsın.
ön ödemeli kart ne oluyor?