Ama EFT saatleri dışında gönderebilir miyim onu soruyorum15 dk bekliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
olur
zaman siniri yok
EFT saati dışında gönderim olmuyor mu?Papara çok sapıttı bu aralar. Para geri iade etmemeler, aylık cashback paramın gelmemesi, banka hesaplarımdan gönderdiğim paranın ulaşmaması papara hesabıma ve müşteri hizmetleriyle uğraşa uğraşa aldığım param olsun. Zaten Devlet yasakta koydu biliyorsunuz kripto para sitelerine papara için. Bırakmamın sebebi oldu artık. Düz banka hesaplarımdan devam ediyorum artık.
evet banka hesabın ve papara hesabın aynı olsun gönderirsinAma EFT saatleri dışında gönderebilir miyim onu soruyorum
Evet gönderebilirsin, geçenlerde saat gece 01:00 gibi göndermiştim saniyesinde banka hesabıma geçmişti.Ama EFT saatleri dışında gönderebilir miyim onu soruyorum
EFT saati dışında gönderim olmuyor mu?
Hocam ama banka hesabı babamın, bir sıkıntı olur mu?Evet gönderebilirsin, geçenlerde saat gece 01:00 gibi göndermiştim saniyesinde banka hesabıma geçmişti.
Evet gönderebilirsin, geçenlerde saat gece 01:00 gibi göndermiştim saniyesinde banka hesabıma geçmişti.
Hocam ama banka hesabı babamın, bir sıkıntı olur mu?
babanın banka hesabından kendi adına olan papara hesabına havale eft yapamazsınHocam ama banka hesabı babamın, bir sıkıntı olur mu?
Papara hesabı kimin adına ise banka hesabı da o kişinin adına olmak zorunda yoksa para gönderemezsin.Hocam ama banka hesabı babamın, bir sıkıntı olur mu?