🔴Bankalardan Yeni Haraç !🔴

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,465
Uygunsuz davranış
hesap bakım ne la mcaksfamfkas zaten altı üstü 3 5 kuruş giriyor neyin bakımını yapıyosun

Garantiye yıllık 500tl hesap ücreti mi ödeyeceğim şimdi.

Ekrandan hesaba bakmaya neden ücret alacaklar?

Hayırdır hesabın tozunu mu alacaklar haftada bir?

Bu garanti'de ki hisse senetlerimi midasa taşıyacağım formu garanti için hangi maile atmam lazım

Bazı özel bankalar ``Hesap bakım ücreti`` adı altında yeni haraç uygulaması başlattı !
Yıllık ödenen ücretler bankaya göre 100 ila 1600 liralara kadar değişebiliyor !

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bankalar artık yapacağınız 3 kuruş kara da ortak :D

Kaynak : https://www.cumhuriyet.com.tr/ekono...kalar-hesap-bakim-ucreti-diyerek-para-2284578
Yani 1 gün uğraşıp yazacağım botun Yapabileceği işlem için Mi Alıyolar bu parayı bana (Ekmek Arası +Ayran) versinler 3-5 günde Yapay zekaya'yı Sistemlerine entegre eder ve Hem hesap kontrolü'nü yapamasını hemde insanlara yardımcı olan sesli komutlar ile işlem yapmasını sağlatırım Bunlar hangi kafada

Maaş hesabım vardı.Yatırım tam olarak nasıl oluyor?Yani yatırımda hesabını maaş hesabından farklı diye biliyorum fakat farkı nedir
dipnot:Altın fonu alım satım vb şeylermiş okey.
Yok hocam öyle değil , bu hisseler falan varya onlar yatırım hesapları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırdır hesabın tozunu mu alacaklar haftada bir?
Galiba öyle olacak hocam :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu garanti'de ki hisse senetlerimi midasa taşıyacağım formu garanti için hangi maile atmam lazım
hocam yatırım taşıma işi o kadar kolay olur mu emin değilim. Bence şubeye git , uğraştırırlar.

Bazı özel bankalar ``Hesap bakım ücreti`` adı altında yeni haraç uygulaması başlattı !
Yıllık ödenen ücretler bankaya göre 100 ila 1600 liralara kadar değişebiliyor !

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bankalar artık yapacağınız 3 kuruş kara da ortak :D

Kaynak : https://www.cumhuriyet.com.tr/ekono...kalar-hesap-bakim-ucreti-diyerek-para-2284578
reis eyw bilgi veriyorsun eyw ama hep kötü bilgi veriyon engelicem seni .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,969
Üyeler
184,709
Son üye
ZAYGOOD
Geri