Neler Yeni

Bankayı arayıp taksit sayısını arttırabilir miyim ?

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Dostlar taksit sayıları sanırım sitelerin hepsinde en fazla 12 taksit. O taksit'i yaptırdıktan sonra bankayı arayıp 12 taksit daha ekletebilir miyim ?

Veya tek çekim yapıp, yapılandırıp 24 taksit yaptırabilir miyim ? Vade farkının ne kadar geleceğini tahmin edebiliyorum. Yapılıyor mu bu dediğim şeyler ?

Erimtan

80+ Bronze
O kadar yüksek taksit eklemiyolar diye biliyorum anca 2-3 falan oluyor.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
Dostlar taksit sayıları sanırım sitelerin hepsinde en fazla 12 taksit. O taksit'i yaptırdıktan sonra bankayı arayıp 12 taksit daha ekletebilir miyim ?

Veya tek çekim yapıp, yapılandırıp 24 taksit yaptırabilir miyim ? Vade farkının ne kadar geleceğini tahmin edebiliyorum. Yapılıyor mu bu dediğim şeyler ?
2-3 taksit eklediklerini duymuştum da 12yi hiç duymadım.

MrDadaş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed DURSUN

aldığın ürüne göre taksit değişir, ama yine de o kadar çok taksit yapmazlar , banka ile görüş bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında taksit yaptırmak yerine düşük faizden kredi çekip onu 12 16 taksite kadar yaptırmak daha mantıklı olur mu sizce hocam ?
o kadar taksit yapmayacakları için bu arkadaşın dediği çok daha mantıklı. ama faiz haramdır unutma ;)

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aldığın ürüne göre taksit değişir, ama yine de o kadar çok taksit yapmazlar , banka ile görüş bence.

o kadar taksit yapmayacakları için bu arkadaşın dediği yok daha mantıklı. ama faiz haramdır unutma ;)
Hocam açıkcası haram helal konusuna çok takılmayacağım. Ülke de yöneticilerin dahil haram yiyip milleti sömürdüğü yerde, benim 2 3 kuruşluk ( mecbur ) krediye girip faize bulaşmam çok sıkıntı değil diye düşünüyorum. Yine de sağolun. 🙂

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
12 taksitin üzerine pek ekleneceğini sanmıyorum. Kredi çekip vadeyi uzun tutarsan da geri ödeme oldukça artar. Sıcak para alabileceğin bir akraban var ise ondan alıp, taksit taksit ödemen daha mantıklı gibi. Tabi bu dönemde bunu yapacak kimse çıkmaz

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
Sonradan taksitlendirme aldığın ürünün türüne göre değişiyor olabilir bazı ürünlerde daha az taksit veriyorlar önceden araştırsan iyi olur.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
valla ben sistem alırken gamegarajdan 12 ay kredi kartı taksidiyle sipariş verdim. Sonra 36 aya uzattık.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
valla ben sistem alırken gamegarajdan 12 ay kredi kartı taksidiyle sipariş verdim. Sonra 36 aya uzattık.
Nasıl uzattınız hocam ? Hangi bankayla görüşüp, ne konuştunuz ? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

12 taksitin üzerine pek ekleneceğini sanmıyorum. Kredi çekip vadeyi uzun tutarsan da geri ödeme oldukça artar. Sıcak para alabileceğin bir akraban var ise ondan alıp, taksit taksit ödemen daha mantıklı gibi. Tabi bu dönemde bunu yapacak kimse çıkmaz
Hocam var ancak açıkcası akraba ile çok iş yapmak istemiyorum. Ufacık bir sıkıntıda karalayıp lekeleyebilirler o da biraz canımı sıkar açıkcası. Yoksa herhangi bir problemim yok. Huy haline getirmişler diyeyim. 🙂

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Nasıl uzattınız hocam ? Hangi bankayla görüşüp, ne konuştunuz ? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim.
İnternet bankacılığından sanırsam sonradan taksitlendirme yapılabiliyor hocam detayını bilmiyorum çünkü işlemi kendim yapmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,833
Üyeler
163,732
Son üye
kumtepe7
Top Bottom