Neler Yeni

BANLANAN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ

TahinPekmez

80+ Silver
Çok komiksin gerçekten geçmişte ne yaptığının hiç önemi yok ban yemişsen bi şeyler dönmüştür. Bu yaptığın savunmanın yaşlı dayıların siz daha gençsiniz bizim neler çektiğimizi bilmezsiniz yağ kuyruklarında bekledik biz diyip saçmalamasından farkı yok. Umarım en kısa sürede size göre haksız olan banınızı bir daha yersiniz.
ben mod olsam profil fotondan dolayı sana ban atardım :D

Golf 4 R32

80+ Silver
Değerli dostlarım öncelikle şunu belirtmem gerekir sizlerin banını forum aktifliği artsın diye açmadık forumumuzun aktifliğinden zaten çok memnunduk YANİ burada, yönetimin menfaati için değil size gerçekten değer verdiğimizden ötürü varsınız.

Evet hiçbirinizi banlamaktan zerre keyif almıyoruz hatta yönetime hep "en zor şartlarda" banlayın diye uyarıyorum hep kuralları esnetmeye çalışıyorum. Aranızda %95'iniz bende küçük olduğu aşikâr ve kanınızın ne kadar deli ama ne kadar deli aktığının farkındayım, şimdi söyleyeceğimi genelleme yapmıyorum ama belirtmek isterim; beni eleştirin ama haksızlık yapmayın benim tek dayanamadığım şey bu çünkü size gerçekten değer veriyorum ve bu süreçte benim farketmeden haksızlık yaptığım arkadaşlar olduysa özür dilerim.

Özetle istisnasız hiçbiriniz için bana veya foruma ne söylediniz de sizi banlanladık yemin ediyorum bilmiyorum çünkü hafızamda size karşı kötü şeyleri biriktirmiyorum tekrar Hoş Geldiniz.
Geri gelemeyenler üzgün abi. :(

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emre Küçük

TahinPekmez

80+ Silver

TahinPekmez

80+ Silver
anlayan anlar

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emre Küçük
Daha rütbeli ve eski arkadaşlar askeri sistem getirip siz gelince konuya emredersiniz komutanım diyip saygı duruşuna da geçelim mi?

Mauro İcardi

80+ Bronze
Daha rütbeli ve eski arkadaşlar askeri sistem getirip siz gelince konuya emredersiniz komutanım diyip saygı duruşuna da geçelim mi?
Herkes susmasına rağmen banı açılanlara sallamaya devam ediyorsun dostum derdin ne?

ConquerorXIV

80+ Gold

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emre Küçük
Herkes susmasına rağmen banı açılanlara sallamaya devam ediyorsun dostum derdin ne?
Derdim yok dostum mesajlarınızdan anladığım kadarıyla böyle bir isteğiniz var gibi bende dile getirivereyim dedim

Mauro İcardi

80+ Bronze
Derdim yok dostum mesajlarınızdan anladığım kadarıyla böyle bir isteğiniz var gibi bende dile getirivereyim dedim
Bizim tek istediğimiz bize suç işlemişiz gibi davranılmaması 😃? Sen kendin konuyu çarptırıp çarptırıp duruyorsun?

Satriani

80+ Bronze
Abdullah konuyu açarken çok güzel belirtmiş ki, burada yüzdesel çoğunluk belirli bir yaş skalası içinde ve bununla bağlantılı bazen gereksiz polemikler oluyor ki bu da normal. Fakat temelde forumun esaslarını göze önüne alırsak, her konuda herkesin birbirinden bi'şeyler öğrenebileceği unutulmamalı ve bu topluluk içinde birbirimize ne kadar fazla yardımcı olabilir ve farklı düşüncelere saygı çerçevesinde ne kadar tolerans gösterebilirsek, o kadar daha pozitif kazanımlarımız olur...

Top Bottom