BANLANAN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ

Banı kalkanları tekrar karşılamak yerine ciddi ciddi umarım tekrar banlanırlar gibisinden yorum yapanlar ne düşünüyordu merak ediyorum. Sonrasında da tartışmaya devam etmeleri ayrı komik. Tartıştıkları adamların foruma kattıkları faydaları bilmesem bunu yazmazdım.

Hocam uyarılar da siliniyor mu? Mümkünse bana da el atarsanız.

Banı kalkanları tekrar karşılamak yerine ciddi ciddi umarım tekrar banlanırlar gibisinden yorum yapanlar ne düşünüyordu merak ediyorum. Sonrasında da tartışmaya devam etmeleri ayrı komik. Tartıştıkları adamların foruma kattıkları faydaları bilmesem bunu yazmazdım.
Şu an biz ve forumu forum yapanlar olmasa burası olmazdı zaten ;)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam uyarılar da siliniyor mu? Mümkünse bana da el atarsanız.
Yok onlar silinmiyor aynı devam galiba benimkiler silinmemiş

Çok doğru. Forumun ilk zamanlarındaki kaliteyi çok özlüyorum
Kasım 2020 girişliyim. O zaman tam bir AMD fanboydum bu forum sayesinde fp nedir onu öğrendim resmen. Kitlenin mizahı da bilgisi de ayrı bir noktadaydı

Burdaki rev deis dou muydu

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Burdaki rev deis dou muydu
Hayır ama aynı mantık. Forumun bence en ihtiyacı olan kişi o.

Hatta bu konudan hediye bile almış

Hayır ama aynı mantık. Forumun bence en ihtiyacı olan kişi o.

Hatta bu konudan hediye bile almış
Bu konulara bakmıyorum normalde. Teşekkürler link için. Gerçekten çok saçma olaylar olmuş. Bir kaç üyeyede şuan sinir oldum. Bazı kişiler hakkında farklı düşüncelerim oldu. Bu konuda uzatmaya gerek yok . Ama bu link çok faydalı oldu.

Bu konulara bakmıyorum normalde. Teşekkürler link için. Gerçekten çok saçma olaylar olmuş. Bir kaç üyeyede şuan sinir oldum. Bazı kişiler hakkında farklı düşüncelerim oldu. Bu konuda uzatmaya gerek yok . Ama bu link çok faydalı oldu.
Link dedim de , yanlış oldu. Rev in profile girip banlanma konusunu buldum. Ondan bahsediyorum. Yarım saat mesaj okuyunca kafa gitti

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri