emre_kck
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 289
en önemli tecrübe o ilk ay acemi birliği zaten abim sonrasının pek bi önemi yoksen bilgili bi abiye benziyon 3 aylık tecrübe nasıl
en önemli tecrübe o ilk ay acemi birliği zaten abim sonrasının pek bi önemi yoksen bilgili bi abiye benziyon 3 aylık tecrübe nasıl
pekien önemli tecrübe o ilk ay acemi birliği zaten abim sonrasının pek bi önemi yok
Şu an biz ve forumu forum yapanlar olmasa burası olmazdı zatenBanı kalkanları tekrar karşılamak yerine ciddi ciddi umarım tekrar banlanırlar gibisinden yorum yapanlar ne düşünüyordu merak ediyorum. Sonrasında da tartışmaya devam etmeleri ayrı komik. Tartıştıkları adamların foruma kattıkları faydaları bilmesem bunu yazmazdım.
Yok onlar silinmiyor aynı devam galiba benimkiler silinmemişHocam uyarılar da siliniyor mu? Mümkünse bana da el atarsanız.
Çok doğru. Forumun ilk zamanlarındaki kaliteyi çok özlüyorumŞu an biz ve forumu forum yapanlar olmasa burası olmazdı zaten![]()
Kasım 2020 girişliyim. O zaman tam bir AMD fanboydum bu forum sayesinde fp nedir onu öğrendim resmen. Kitlenin mizahı da bilgisi de ayrı bir noktadaydıÇok doğru. Forumun ilk zamanlarındaki kaliteyi çok özlüyorum
Burdaki rev deis dou muyduELEŞTİRDİM DİYE BAN YEDİM!
Değerli arkadaşlar malum forumda "eleştirdi banlandı" temalı bir hava estirilmeye çalışıyor AMA tam bunun aksine asla ve asla eleştiriyi banlamayız aksine bu bizi geliştiren bir durumdur. Buyrun biz hangi şartlarda nasıl banlıyoruz görelim; Her sistem yayınladığımızda kasıtlı olarak tanıdığımız...forum.donanimarsivi.com
Hayır ama aynı mantık. Forumun bence en ihtiyacı olan kişi o.Burdaki rev deis dou muydu
Bu konulara bakmıyorum normalde. Teşekkürler link için. Gerçekten çok saçma olaylar olmuş. Bir kaç üyeyede şuan sinir oldum. Bazı kişiler hakkında farklı düşüncelerim oldu. Bu konuda uzatmaya gerek yok . Ama bu link çok faydalı oldu.Hayır ama aynı mantık. Forumun bence en ihtiyacı olan kişi o.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hatta bu konudan hediye bile almış
DA-FORUM, Faydalı ve Aktif Üyelerine Hediyeler Veriyor!
Değerli Dostlarım forum içerisinde kalıcı bir etkinliği başlatıyoruz. Bundan sonra forumumuzda reaksiyon puanlarınız ile aşağıda belirlediğimiz hediyeleri bizden alabileceksiniz. AMA hediyeleri ilk o reaksiyon skoruna ulaşan kişi alabilecek ve o hediye kapatılacak, yani hediyelerimiz bir...forum.donanimarsivi.com
Link dedim de , yanlış oldu. Rev in profile girip banlanma konusunu buldum. Ondan bahsediyorum. Yarım saat mesaj okuyunca kafa gittiBu konulara bakmıyorum normalde. Teşekkürler link için. Gerçekten çok saçma olaylar olmuş. Bir kaç üyeyede şuan sinir oldum. Bazı kişiler hakkında farklı düşüncelerim oldu. Bu konuda uzatmaya gerek yok . Ama bu link çok faydalı oldu.