Neler Yeni

BANLANAN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Değerli dostlarım öncelikle şunu belirtmem gerekir sizlerin banını forum aktifliği artsın diye açmadık forumumuzun aktifliğinden zaten çok memnunduk YANİ burada, yönetimin menfaati için değil size gerçekten değer verdiğimizden ötürü varsınız.

Evet hiçbirinizi banlamaktan zerre keyif almıyoruz hatta yönetime hep "en zor şartlarda" banlayın diye uyarıyorum hep kuralları esnetmeye çalışıyorum. Aranızda %95'iniz bende küçük olduğu aşikâr ve kanınızın ne kadar deli ama ne kadar deli aktığının farkındayım, şimdi söyleyeceğimi genelleme yapmıyorum ama belirtmek isterim; beni eleştirin ama haksızlık yapmayın benim tek dayanamadığım şey bu çünkü size gerçekten değer veriyorum ve bu süreçte benim farketmeden haksızlık yaptığım arkadaşlar olduysa özür dilerim.

Özetle istisnasız hiçbiriniz için bana veya foruma ne söylediniz de sizi banlanladık yemin ediyorum bilmiyorum çünkü hafızamda size karşı kötü şeyleri biriktirmiyorum tekrar Hoş Geldiniz.

inzilbeth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
pc donanım, öneri, tavsiyeler
Instagram
emirsekman_
Discord
inzilbeth4u
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Son düzenleme:

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hoş bulduk.

Öncelikle ben sizin bir iddianızı kanıtlamanızı istediğimden dolayı trol üslup ve 25 uyarı cezası yedim.

Benim arkamdan arkadaşlarım haksız ban yedi dedi ve sonra onlara da toplu bir ban attınız.

Şimdi foruma geri dönen sabitlenmiş konuyu gördüm. Ben 2021 Ağustos'ta ban yediğimden beri bu mevzu varsa kuralları biraz daha detaylandırmalısınız.

İyi forumlar.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
EBHFIBWEHIBFHIPWEBFHIPBWEHIOPFBWEHIOPYFEW

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berkecan Ergin

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Forumda sıkıntılı insanlar yokmuş gibi daha fazla sıkıntılı insan için kapıları açtığınız için teşekkürler
Ban yiyenler geri döndü ise afk geri döndü demektir.

selam dostum :)

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Forumda sıkıntılı insanlar yokmuş gibi daha fazla sıkıntılı insan için kapıları açtığınız için teşekkürler
Ne gibi bir sıkıntımız var dostum?

Ben ban yediğimde senin hesabın yoktu.
Yaptığım rehberleri, hackintosh başarılı kurulum konularını, minidump analizlerini incele sonra konuş.

Benim ban yediğim konudan da bi habersin sanırım. Benden sana tavsiye, bilmediğin konulara yazma.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi

NightWish2434

80+ Silver
Değerli dostlarım öncelikle şunu belirtmem gerekir sizlerin banını forum aktifliği artsın diye açmadık forumumuzun aktifliğinden zaten çok memnunduk YANİ burada, yönetimin menfaati için değil size gerçekten değer verdiğimizden ötürü varsınız.

Evet hiçbirinizi banlamaktan zerre keyif almıyoruz hatta yönetime hep "en zor şartlarda" banlayın diye uyarıyorum hep kuralları esnetmeye çalışıyorum. Aranızda %95'iniz bende küçük olduğu aşikâr ve kanınızın ne kadar deli ama ne kadar deli aktığının farkındayım, şimdi söyleyeceğimi genelleme yapmıyorum ama belirtmek isterim; beni eleştirin ama haksızlık yapmayın benim tek dayanamadığım şey bu çünkü size gerçekten değer veriyorum ve bu süreçte benim farketmeden haksızlık yaptığım arkadaşlar olduysa özür dilerim.

Özetle istisnasız hiçbiriniz için bana veya foruma ne söylediniz de sizi banlanladık yemin ediyorum bilmiyorum çünkü hafızamda size karşı kötü şeyleri biriktirmiyorum tekrar Hoş Geldiniz.
Abi naber

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,018,077
Üyeler
161,388
Son üye
Kenty11
Top Bottom