Neler Yeni

BANLANAN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Benim ban yeme sebebim ne? Açıklasana madem çok bilmiş? Ukalalık gayet seviyeli konuşurken bunlar forumu karıştıracak tarzı imalarda bulunmak mı yoksa ben ne yapmışım demek mi?
Ben haklı olarak yediğiniz banın demedim. Yediğiniz banın dedim. bu soruyu bana değil Moderatörlere yöneticilere sor. Tabi banlanmaktan korkmuyorsan.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben haklı olarak yediğiniz banın demedim. Yediğiniz banın dedim. bu soruyu bana değil Moderatörlere yöneticilere sor. Tabi banlanmaktan korkmuyorsan.
Tabii korkmuyorum, korkacak olsam Abdullah Hacıgül'e madem bu RAM'de bu Overclock'u yaptın kanıtla diye diretir miydim?
Tabii siz o zamanlar yoktunuz, kısacası bilginiz yok fikriniz var. Güzel fikirlerinizi kendinize saklayın, çok düşünmeyin deli olursunuz.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Tabii korkmuyorum, korkacak olsam Abdullah Hacıgül'e madem bu RAM'de bu Overclock'u yaptın kanıtla diye diretir miydim?
Tabii siz o zamanlar yoktunuz, kısacası bilginiz yok fikriniz var. Güzel fikirlerinizi kendinize saklayın, çok düşünmeyin deli olursunuz.
Hakaret etmeden konuşmayı öğrendiğiniz zaman gelin sizinle konuşalım. Ayrıca Abdullaha sorduğunuz bu elem verici mükemmel sorması zorlukta ki kimsenin cesaret edemeyeceği soruyu sormanız beni çok etkiledi gerçekten. (!) Cesaretinize hayran kaldım (!)

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
5 Aralık günü Abdullah Hacıgül'e "hahaha" atmak mı doğru bir sebep? Bilmediğin konuda konuşma.
Bu tartışmayı sonlandırın başka bir konunun altında saatlerce tartışabilirsiniz ama yeri bu konu değil, banlanan aktif üyeleri hemen banlamak yerine bir çok şeyi görmezden gelip aylarca takip ettiklerimiz olur birikenler sonrasında ban atılır hiç kimse tek hareketle değil birikmiş hareketlerin sonucu banlanır.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Bu anketi hayır kazanmıştı. Ama olsun güzel oldu.
Ben gerçek hak sahibi çoğunluğun istememesine rağmen yasa uygulayan bir grup daha biliyorum ama neyse benzetmek gibi olmasın.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hakaret etmeden konuşmayı öğrendiğiniz zaman gelin sizinle konuşalım. Ayrıca Abdullaha sorduğunuz bu elem verici mükemmel sorması zorlukta ki kimsenin cesaret edemeyeceği soruyu sormanız beni çok etkiledi gerçekten. (!) Cesaretinize hayran kaldım (!)
Sen şizofren misin? Ben hakaret mi etmişim? Benim ban yediğim konu da bahsettiğim konuydu, benden önce bunu yapan sadeceogrenmekistiyorum da lobiye gitmişti.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bu tartışmayı sonlandırın başka bir konunun altında saatlerce tartışabilirsiniz ama yeri bu konu değil, banlanan aktif üyeleri hemen banlamak yerine bir çok şeyi görmezden gelip aylarca takip ettiklerimiz olur birikenler sonrasında ban atılır hiç kimse tek hareketle değil birikmiş hareketlerin sonucu banlanır.
Tamam zaten benim uyarı sayım perma ban uyarı kadar vardı, ona bir şey demiyorum, benim lafım bu arkadaşların yersiz yargıçlığına. Çoğunun o dönemki konulardan haberleri yok burada atıyorlar. Bu arada konudaki ilk mesajımı dikkate almanızı öneririm.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Sen şizofren misin? Ben hakaret mi etmişim? Benim ban yediğim konu da bahsettiğim konuydu, benden önce bunu yapan sadeceogrenmekistiyorum da lobiye gitmişti.
Bilginiz yok, fikriniz var çok güzel bir sevgi sözcüğü(!)

Top Bottom