Çağrı Mert Bakırcı
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Arkadaşlar eski konular için tekrar kavga etmeye gerek yok. Sakin olun.
Ben haklı olarak yediğiniz banın demedim. Yediğiniz banın dedim. bu soruyu bana değil Moderatörlere yöneticilere sor. Tabi banlanmaktan korkmuyorsan.Benim ban yeme sebebim ne? Açıklasana madem çok bilmiş? Ukalalık gayet seviyeli konuşurken bunlar forumu karıştıracak tarzı imalarda bulunmak mı yoksa ben ne yapmışım demek mi?
Kesinlikle değil5 Aralık günü Abdullah Hacıgül'e "hahaha" atmak mı doğru bir sebep? Bilmediğin konuda konuşma.
Tabii korkmuyorum, korkacak olsam Abdullah Hacıgül'e madem bu RAM'de bu Overclock'u yaptın kanıtla diye diretir miydim?Ben haklı olarak yediğiniz banın demedim. Yediğiniz banın dedim. bu soruyu bana değil Moderatörlere yöneticilere sor. Tabi banlanmaktan korkmuyorsan.
Reklam amaçlı nedene kalkıyormuşküfür ve reklam amaçlı hesaplar kaldırılmadı
Hakaret etmeden konuşmayı öğrendiğiniz zaman gelin sizinle konuşalım. Ayrıca Abdullaha sorduğunuz bu elem verici mükemmel sorması zorlukta ki kimsenin cesaret edemeyeceği soruyu sormanız beni çok etkiledi gerçekten. (!) Cesaretinize hayran kaldım (!)Tabii korkmuyorum, korkacak olsam Abdullah Hacıgül'e madem bu RAM'de bu Overclock'u yaptın kanıtla diye diretir miydim?
Tabii siz o zamanlar yoktunuz, kısacası bilginiz yok fikriniz var. Güzel fikirlerinizi kendinize saklayın, çok düşünmeyin deli olursunuz.
5 Aralık günü Abdullah Hacıgül'e "hahaha" atmak mı doğru bir sebep? Bilmediğin konuda konuşma.
Bu tartışmayı sonlandırın başka bir konunun altında saatlerce tartışabilirsiniz ama yeri bu konu değil, banlanan aktif üyeleri hemen banlamak yerine bir çok şeyi görmezden gelip aylarca takip ettiklerimiz olur birikenler sonrasında ban atılır hiç kimse tek hareketle değil birikmiş hareketlerin sonucu banlanır.Tabii korkmuyorum, korkacak olsam Abdullah Hacıgül'e madem bu RAM'de bu Overclock'u yaptın kanıtla diye diretir miydim?
Tabii siz o zamanlar yoktunuz, kısacası bilginiz yok fikriniz var. Güzel fikirlerinizi kendinize saklayın, çok düşünmeyin deli olursunuz.
Ben gerçek hak sahibi çoğunluğun istememesine rağmen yasa uygulayan bir grup daha biliyorum ama neyse benzetmek gibi olmasın.Bu anketi hayır kazanmıştı. Ama olsun güzel oldu.
Sen şizofren misin? Ben hakaret mi etmişim? Benim ban yediğim konu da bahsettiğim konuydu, benden önce bunu yapan sadeceogrenmekistiyorum da lobiye gitmişti.Hakaret etmeden konuşmayı öğrendiğiniz zaman gelin sizinle konuşalım. Ayrıca Abdullaha sorduğunuz bu elem verici mükemmel sorması zorlukta ki kimsenin cesaret edemeyeceği soruyu sormanız beni çok etkiledi gerçekten. (!) Cesaretinize hayran kaldım (!)
storyde kalkmıyor denmiştiReklam amaçlı nedene kalkıyormuş
Tamam zaten benim uyarı sayım perma ban uyarı kadar vardı, ona bir şey demiyorum, benim lafım bu arkadaşların yersiz yargıçlığına. Çoğunun o dönemki konulardan haberleri yok burada atıyorlar. Bu arada konudaki ilk mesajımı dikkate almanızı öneririm.Bu tartışmayı sonlandırın başka bir konunun altında saatlerce tartışabilirsiniz ama yeri bu konu değil, banlanan aktif üyeleri hemen banlamak yerine bir çok şeyi görmezden gelip aylarca takip ettiklerimiz olur birikenler sonrasında ban atılır hiç kimse tek hareketle değil birikmiş hareketlerin sonucu banlanır.
Bilginiz yok, fikriniz var çok güzel bir sevgi sözcüğü(!)Sen şizofren misin? Ben hakaret mi etmişim? Benim ban yediğim konu da bahsettiğim konuydu, benden önce bunu yapan sadeceogrenmekistiyorum da lobiye gitmişti.