The Semih
80+ Gold
uzatmayın konuyu hadi akşama kadar sürer yoksaMisin diye soru sordum? Bahsettiği mesajın neresinde hakaret var?
uzatmayın konuyu hadi akşama kadar sürer yoksaMisin diye soru sordum? Bahsettiği mesajın neresinde hakaret var?
Herkesle ileri geri konuşuyorsun. Bir kişi ortaya laf söylemiş üstüne alınıp şov yapmaya çalışıyorsun. Bu köyün ağası oldunda haberimiz mi yok?Yok, almadım, üslubun neresinde sorun var? Hakaret mi etmişim bir şey mi yapmışım?
senin ve senin gibilerin banlanması dileğiyle...toplam aktifliğin 1000-1500 aktif üyenin ortalama 300-500 oldugu bir forum arkadaslar birbirinizi yemeyin acılması iyi oldu hayırlısı olsun olan oldu giden gitti gelen geldii
Şimdi ben seni banlasam yine haksız mı olacağım? diyorum ki bu tartışmayı sonlandır. Hani demişsin ya RAM falan kanıtla. Bazen kendini kanıtlamaya çalışmak alçalmaktır ve sen şuan yorumlarda kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? lütfen tartışmayı sonlandır istemiyorum bu konuda kendine konu dışı bölümünde bu konu hakkında konu açabilirsin.Misin diye soru sordum? Bahsettiği mesajın neresinde hakaret var?
imkansız forum kurallarını biliyorumseninde banlanman dileğiyle...Alıntıyı görüntüle
Ortaya atmamıştı direkt forum zaten sorunluydu iyice karıştırdınız tarzı bir mesaj attı attıktan da 7 dakika sonra düzenledi. Ben şov yapmıyorum kendime atılan "cahilce iftiralara" kendimi koruyorum.Herkesle ileri geri konuşuyorsun. Bir kişi ortaya laf söylemiş üstüne alınıp şov yapmaya çalışıyorsun. Bu köyün ağası oldun da haberimiz mi yok?
Konu oluştur kardeşimabi bi psu öner de alayım
NZXT 750W C750 80+ Bronze Yarı Modüler
SHARKOON WPM-GOLDZERO-750W
biliyorum konu dışı ama reaksion alamadım
Bu konuda senin yaptığın bir şey oldu mu ya da daha önce bir kızgınlık? Gerçekten o üyeden pek hazetmezdim ama bu rezalet!senin ve senin gibilerin banlanması dileğiyle...Alıntıyı görüntüle
Bende çok güldüm. Sorun o değildir bence. İnşallah degildir. Oyleyse kötü@Abdullah Hacıgül "Eleştirdim diye ban yedim" isimli konuda da yorum yapan birine atılan kahkahaları eleştiriyordu. kendisine gülünmesini sevmiyor galiba. Bence kendine olan güven sorunu ile ilgili bir psikoloğa görünmesi lazım.
O niye ban yemişti? 2mapoo vardı bir de onu da biliyorsanız merak etdim.RevDeisDou keşke perma yeseydi şimdi gelirdi. Mecbur 1 yıl bekleyecek
O da mı ban yemiş, vay be... Daha benim yeni RAM'leri adam edecektik...RevDeisDou keşke perma yeseydi şimdi gelirdi. Mecbur 1 yıl bekleyecek