Kürşat Arslan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,652
Arkadaşlar hoşgeldiniz yeniden yapılandırmaya.
İnsanlar doğal olarak banlanan kişilerin yanlış şeyler yaptığını, bu yüzden geri gelmemelerini ister. Senin bi hatan varsa özür dilerim vs dersin. Yoksa açıklarsın. Ama sen durmuş burda millete laf atıp duruyorsun. Herkese asabi davranıyorsun. Haklıysan, kendini haksız duruma düşürme. Böyle insanlarla ters konuşarak haklı olmazsın. Düzgünce , sakince yaz. Biz bu foruma laf işitmek için girmiyoruz.Ortaya atmamıştı direkt forum zaten sorunluydu iyice karıştırdınız tarzı bir mesaj attı attıktan da 7 dakika sonra düzenledi. Ben şov yapmıyorum kendime atılan "cahilce iftiralara" kendimi koruyorum.
yok kendisiyle ilk konuşmamdı bide gelip buraya bişeyler yazması komik.Bu konuda senin yaptığın bir şey oldu mu ya da daha önce bir kızgınlık? Gerçekten o üyeden pek hazetmezdim ama bu rezalet!
haklısın.İnsanlar doğal olarak banlanan kişilerin yanlış şeyler yaptığını, bu yüzden geri gelmemelerini ister. Senin bi hatan varsa özür dilerim vs dersin. Yoksa açıklarsın. Ama sen durmuş burda millete laf atıp duruyorsun. Herkese asabi davranıyorsun. Haklıysan, kendini haksız duruma düşürme. Böyle insanlarla ters konuşarak haklı olmazsın. Düzgünce , sakince yaz. Biz bu foruma laf işitmek için girmiyoruz.
Ne! Ciddi mi? Konu linki lütfen inanmam.yok kendisiyle ilk konuşmamdı bide gelip buraya bişeyler yazması komik.
Kime nasıl yazarsan öyle geri dönüş alırsın.İnsanlar doğal olarak banlanan kişilerin yanlış şeyler yaptığını, bu yüzden geri gelmemelerini ister. Senin bi hatan varsa özür dilerim vs dersin. Yoksa açıklarsın. Ama sen durmuş burda millete laf atıp duruyorsun. Herkese asabi davranıyorsun. Haklıysan, kendini haksız duruma düşürme. Böyle insanlarla ters konuşarak haklı olmazsın. Düzgünce , sakince yaz. Biz bu foruma laf işitmek için girmiyoruz.
Hem böyle bir üslupla dönüş alamadım hem de soruma cevap alamadım.Ne gibi bir sıkıntımız var dostum?
burası bir forum. kurallar dahilinde her konu başlığına yazabilirsin. simdi neden sana o ürünü önerdiğimi cok daha iyi anlıyorumyok kendisiyle ilk konuşmamdı bide gelip buraya bişeyler yazması komik.
Arkadaş %100 haklı. Yok niye gelmişler? Yok inşallah yine banlanırlar?İnsanlar doğal olarak banlanan kişilerin yanlış şeyler yaptığını, bu yüzden geri gelmemelerini ister. Senin bi hatan varsa özür dilerim vs dersin. Yoksa açıklarsın. Ama sen durmuş burda millete laf atıp duruyorsun. Herkese asabi davranıyorsun. Haklıysan, kendini haksız duruma düşürme. Böyle insanlarla ters konuşarak haklı olmazsın. Düzgünce , sakince yaz. Biz bu foruma laf işitmek için girmiyoruz.
Konuyu okudum. Gerçekten seninle tartışmaya girmeyeceğim. Rezalet. Sen hiç uğraşmayın memur olun gençler tarzı bir mesaj da yazmıştın. Ay sonunu sağlıklı bir şekilde görmeye çalışan zar zor geçinen biri olmayacağım ben bu arada. Bu diğer dediğinizinden de seviyeniz belli. Engel atıyorum cevap atmayacağım.burası bir forum. kurallar dahilinde her konu başlığına yazabilirsin. simdi neden sana o ürünü önerdiğimi cok daha iyi anlıyorum
Ben adama sadece sakin dedim. Bana sonra bizi ukala ilan ediyorsunuz dedi. Gereksiz sinir.Arkadaş %100 haklı. Yok niye gelmişler? Yok inşallah yine banlanırlar?
Kendileri banlansa "Ben bir şey yapmadım ki?" diye söylenecek insanlar hepsi. Yargısız infaz yapıyorlar. Kimse bir suç işlemedi burda. Zaten sanırım küfür vs. olaydan ban yiyenlerin banı açılmadı.