Neler Yeni

BANLANAN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Arkadaşlar hoşgeldiniz yeniden yapılandırmaya.

The Semih

80+ Gold
@Abdullah Hacıgül Hocam Berkay arkadaşında banı açıldı mı onu merak ettim birkaç gündür 1. konuda bahsedilen çocuk.

YazılımKafa

80+ Silver
Ortaya atmamıştı direkt forum zaten sorunluydu iyice karıştırdınız tarzı bir mesaj attı attıktan da 7 dakika sonra düzenledi. Ben şov yapmıyorum kendime atılan "cahilce iftiralara" kendimi koruyorum.
İnsanlar doğal olarak banlanan kişilerin yanlış şeyler yaptığını, bu yüzden geri gelmemelerini ister. Senin bi hatan varsa özür dilerim vs dersin. Yoksa açıklarsın. Ama sen durmuş burda millete laf atıp duruyorsun. Herkese asabi davranıyorsun. Haklıysan, kendini haksız duruma düşürme. Böyle insanlarla ters konuşarak haklı olmazsın. Düzgünce , sakince yaz. Biz bu foruma laf işitmek için girmiyoruz.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
İnsanlar doğal olarak banlanan kişilerin yanlış şeyler yaptığını, bu yüzden geri gelmemelerini ister. Senin bi hatan varsa özür dilerim vs dersin. Yoksa açıklarsın. Ama sen durmuş burda millete laf atıp duruyorsun. Herkese asabi davranıyorsun. Haklıysan, kendini haksız duruma düşürme. Böyle insanlarla ters konuşarak haklı olmazsın. Düzgünce , sakince yaz. Biz bu foruma laf işitmek için girmiyoruz.
haklısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok kendisiyle ilk konuşmamdı bide gelip buraya bişeyler yazması komik.
Ne! Ciddi mi? Konu linki lütfen inanmam.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kime nasıl yazarsan öyle geri dönüş alırsın.
Ne gibi bir sıkıntımız var dostum?
Hem böyle bir üslupla dönüş alamadım hem de soruma cevap alamadım.

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
yok kendisiyle ilk konuşmamdı bide gelip buraya bişeyler yazması komik.
burası bir forum. kurallar dahilinde her konu başlığına yazabilirsin. simdi neden sana o ürünü önerdiğimi cok daha iyi anlıyorum

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,267
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bakın konuda uyarmış devam etmeyin diye :)

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Arkadaş %100 haklı. Yok niye gelmişler? Yok inşallah yine banlanırlar?

Kendileri banlansa "Ben bir şey yapmadım ki?" diye söylenecek insanlar hepsi. Yargısız infaz yapıyorlar. Kimse bir suç işlemedi burda. Zaten sanırım küfür vs. olaydan ban yiyenlerin banı açılmadı.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
merhaba arkadaşlar özlemişim burayı ne zamandır ya

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
burası bir forum. kurallar dahilinde her konu başlığına yazabilirsin. simdi neden sana o ürünü önerdiğimi cok daha iyi anlıyorum
Konuyu okudum. Gerçekten seninle tartışmaya girmeyeceğim. Rezalet. Sen hiç uğraşmayın memur olun gençler tarzı bir mesaj da yazmıştın. Ay sonunu sağlıklı bir şekilde görmeye çalışan zar zor geçinen biri olmayacağım ben bu arada. Bu diğer dediğinizinden de seviyeniz belli. Engel atıyorum cevap atmayacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş %100 haklı. Yok niye gelmişler? Yok inşallah yine banlanırlar?

Kendileri banlansa "Ben bir şey yapmadım ki?" diye söylenecek insanlar hepsi. Yargısız infaz yapıyorlar. Kimse bir suç işlemedi burda. Zaten sanırım küfür vs. olaydan ban yiyenlerin banı açılmadı.
Ben adama sadece sakin dedim. Bana sonra bizi ukala ilan ediyorsunuz dedi. Gereksiz sinir.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Birde adam ban tarihim 2001 Ağustos diyo. 2 yıldır hapisteler ve yeni çıkmışlar. Biraz sorgulamalari ve ve saygı çerçevesinde serzenişlerini makul görüyorum. Hepsi değerli arkadaşlar

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Banları açılanların bazıları hiçbir ders çıkarmamış gibi duruyor. Dünyayı kurtarmış gibi ego ve üslupla yorum yapmaya devam ediyor. Yeniden banlanmaları uzun sürmez. Bana göre banların açılması zaten yanlış bir durum.

Top Bottom