Banlanan troller sürekli yeni hesap açıp yeniden trollükler yapıyorlar!

Katılıyor musun?

• Katılıyorum!

Oylar: 51 79.7%
  • Katılmıyorum!

Oylar: 13 20.3%

• Oy kullanan toplam üye
    64
Fazladan bir şey başarmıyor, sen göremiyorsun sadece.
Onay sistemi olduğu için trolleri göremiyor. Daha fazla moderatör alınması lazım. Sonrasında da belli bir mesaja kadar konuları onaya gitmeli. Örneğin 100 mesaj olabilir.

Onay sistemi olduğu için trolleri göremiyor. Daha fazla moderatör alınması lazım. Sonrasında da belli bir mesaja kadar konuları onaya gitmeli. Örneğin 100 mesaj olabilir.
Troll konuları geçtim ama troll üye çok daha fazla.

IP ban sökmez ki, modemi kapatıp açsa bile yeni IP atanıyor.

Bence tek çözüm daha fazla moderatör alınması olabilir.
Fazla moderatörden ziyade moderatörleri verimli kullanmayı arttırmaya bakmak daha önemli bence. Mesela 30 mod alsan bile saat 7-10 arası bakan yoksa anlamı olmaz.

cgnat.jpg

Türkiye'de neden IP ban atamazsınız biliyor musunuz? Çünkü forumla benle aynı IP'yi paylaşan hayatımda görmediğim 20-30 kişi var. IP ban istiyorsanız gidip operatörlere IPV6 sistemine geçiş yapmaları için diretebilirsiniz.

mantıklı 350 mesaj daha mantıklı olur 100 kolay bir şekilde kasılıyor 2 günde bronz olmuştum ben hırs yapıp

Sabah 7' lerde uyumayan insanlar var kendimi örnek vermek istemesemde :ROFLMAO:
Ona göre modluk alımı yapmak lazım diyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Türkiye'de neden IP ban atamazsınız biliyor musunuz? Çünkü forumla benle aynı IP'yi paylaşan hayatımda görmediğim 20-30 kişi var. IP ban istiyorsanız gidip operatörlere IPV6 sistemine geçiş yapmaları için diretebilirsiniz.
Türkiye de imkansız doğru.

Hesap onay sürecinde spam veya fake e-posta olduğunu kontrol ediyor musunuz?

100 az belki 200 olabilir veya 150 100 2 -3 günde yapılır troll yapacak her halde kasar 100 mesajı.

Ona göre modluk alımı yapmak lazım diyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye de imkansız doğru.

Hesap onay sürecinde spam veya fake e-posta olduğunu kontrol ediyor musunuz?
1624453577884.png

Spam mail uzantısı veri tabanımız. Maalesef bu konularda yapılabilecek başka bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,608
Üyeler
184,653
Son üye
bugi4
Geri