Onay sistemi olduğu için trolleri göremiyor. Daha fazla moderatör alınması lazım. Sonrasında da belli bir mesaja kadar konuları onaya gitmeli. Örneğin 100 mesaj olabilir.Fazladan bir şey başarmıyor, sen göremiyorsun sadece.
Onay sistemi olduğu için trolleri göremiyor. Daha fazla moderatör alınması lazım. Sonrasında da belli bir mesaja kadar konuları onaya gitmeli. Örneğin 100 mesaj olabilir.Fazladan bir şey başarmıyor, sen göremiyorsun sadece.
Troll konuları geçtim ama troll üye çok daha fazla.Onay sistemi olduğu için trolleri göremiyor. Daha fazla moderatör alınması lazım. Sonrasında da belli bir mesaja kadar konuları onaya gitmeli. Örneğin 100 mesaj olabilir.
Hot deal adlı arkadaş gamenote ve redragon klavyelerini çok iyiymiş gibi her klavye konusuna yazıyor. Benim bugün açtığım TUF K5 alınır mı konusuna gelip gamenote falan önerdiHocam bu gamenote muhabbeti nedir, anlatabilir mısınız?
AnladımHot deal adlı arkadaş gamenote ve redragon klavyelerini çok iyiymiş gibi her klavye konusuna yazıyor. Benim bugün açtığım TUF K5 alınır mı konusuna gelip gamenote falan önerdi
Fazla moderatörden ziyade moderatörleri verimli kullanmayı arttırmaya bakmak daha önemli bence. Mesela 30 mod alsan bile saat 7-10 arası bakan yoksa anlamı olmaz.IP ban sökmez ki, modemi kapatıp açsa bile yeni IP atanıyor.
Bence tek çözüm daha fazla moderatör alınması olabilir.
1 kişiyi unuttun ,moderatör adayı @PorgolaÇok can sıkıcı bir hal aldı artık. Artık daha agresif önlemler almak lazım diye düşünüyorum.
En basitinden yatışana kadar hesap onaylama/denetleme etkinleştirilmeli. Ayrıca anakart mı ve ip banı mı ne atılmalı. Technopat bu konuda iyidi artık onlar hangi yöntemi kullanıyorsalar.
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül @mertkuskapan
mantıklı 350 mesaj daha mantıklı olur 100 kolay bir şekilde kasılıyor 2 günde bronz olmuştum ben hırs yapıpOnay sistemi olduğu için trolleri göremiyor. Daha fazla moderatör alınması lazım. Sonrasında da belli bir mesaja kadar konuları onaya gitmeli. Örneğin 100 mesaj olabilir.
Sabah 7' lerde uyumayan insanlar var kendimi örnek vermek istemesemdeFazla moderatörden ziyade moderatörleri verimli kullanmayı arttırmaya bakmak daha önemli bence. Mesela 30 mod alsan bile saat 7-10 arası bakan yoksa anlamı olmaz.
Ona göre modluk alımı yapmak lazım diyorum.Sabah 7' lerde uyumayan insanlar var kendimi örnek vermek istemesemde
Türkiye de imkansız doğru.Alıntıyı görüntüle
Türkiye'de neden IP ban atamazsınız biliyor musunuz? Çünkü forumla benle aynı IP'yi paylaşan hayatımda görmediğim 20-30 kişi var. IP ban istiyorsanız gidip operatörlere IPV6 sistemine geçiş yapmaları için diretebilirsiniz.
100 az belki 200 olabilir veya 150 100 2 -3 günde yapılır troll yapacak her halde kasar 100 mesajı.Onay sistemi olduğu için trolleri göremiyor. Daha fazla moderatör alınması lazım. Sonrasında da belli bir mesaja kadar konuları onaya gitmeli. Örneğin 100 mesaj olabilir.
Ona göre modluk alımı yapmak lazım diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkiye de imkansız doğru.
Hesap onay sürecinde spam veya fake e-posta olduğunu kontrol ediyor musunuz?