Neler Yeni

Banlı xbox one s alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz aslan
Merhaba arkadaşlar biraz araştırma yaptım ve 1500tl ye kolsuz ve Xbox dan ban yemiş bir Xbox one s buldum adamın dediğine göre CD li oyun oynanıyor ancak internetten inmiyor (gamepas çalışmıyor) büyük ihtimal online oyunda oynanmıyor ama hikayeli oyunlar oynanıyor bu banı kaldırabilirmiyim veya değermi 1500tl ye Xbox one s

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mark
Kaldıramazsın ve cdli oyun sadece oynamak saçma hocam almayın xboxın tek özelliği game passden mahrum olacaksınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaldıramazsın ve cdli oyun sadece oynamak saçma hocam almayın xboxın tek özelliği game passden mahrum olacaksınız
Fiyatı çok uyguna geldi ama kokuda yok zaten onada ayrı para vermem gerekiyor hemen hemen 3000tl falan mâl olucak oyunsuz

reznov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yusuf Oktay
Merhaba arkadaşlar biraz araştırma yaptım ve 1500tl ye kolsuz ve Xbox dan ban yemiş bir Xbox one s buldum adamın dediğine göre CD li oyun oynanıyor ancak internetten inmiyor (gamepas çalışmıyor) büyük ihtimal online oyunda oynanmıyor ama hikayeli oyunlar oynanıyor bu banı kaldırabilirmiyim veya değermi 1500tl ye Xbox one s
Alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet00347
Ben şahsen alırdım. banlı olsa bile gine çok ucuz, yaşadığım şehirde ps2 bu fiyatlara satılıyor cdli oyun bulabilirseniz alın bence

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Bence alınmaz Game Pass ile ucuz fiyata bir sürü oyun oynayabilicekken şimdi sadece CD ile oynamak ve CDye o kadar para vermek biraz saçma olabilir

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Ben şahsen alırdım. banlı olsa bile gine çok ucuz, yaşadığım şehirde ps2 bu fiyatlara satılıyor cdli oyun bulabilirseniz alın bence
hocam kol alsa 3k olucak biraz araştırsa 4k ya bulur zaten one s i
Mesaj otomatik birleştirildi:

almayın hocam masraflarla 3.5k ya gelicek fiyatı daha kablosu vs. var ve cd li oyun çok masraflı olur bildiğim kadarıyla one s te kırılmadı 4kya one s bulabilirsiniz çift yada tek kol en azından bansız sağlıklı bir konsol olur

Arthur_Morgan

80+ Bronze
Xbox one s, x dönemi geçti bence

Top Bottom