Neler Yeni

Bannerlord alınır mı yoksa başka bir oyun mu alayım?

.......

80+ Bronze
Bu stratejisi basit bir şey mi yoksa beyin kullanmak gerekiyor mu?
Çok zeki olmaya gerek yok ama doğru kararlar önemli.Chill bir oyun değil girip kafa dağitiyim diyeceğin türden değil bence.Zamanla alışırsan ara sıra girip oynarsın.Önce baştan sağma bi karakter açıp oyunu anlamaya çalışırsın.Ben 4-5 ayrı karakter yarattım hepsinde farklı strateji denemek için öyle bir şey yapabilirsin.Warband falan oynamadıysan online serverlar da zor gelebilir.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Zevkli mi 60 a değer mi dersiniz? Yani türü seven için 200 de değer tabi.

Total War a sıcak bakmıyorum.
HOİ4 alacağım zaten.
Squad hakkında bilgi verir misin?
Squad Arma 3'ün gelişmiş versiyonu gibi bir şey, grafikleri daha iyi bir oyun.
Bir asker olarak operasyonlar yapıyorsun, benim de bildiğim bu kadar ama izlediğim bir kaç kısa video sonrası gözüme güzel geldi.

YouTube'den oynanışına bakabilirsiniz.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Çok zeki olmaya gerek yok ama doğru kararlar önemli.Chill bir oyun değil girip kafa dağitiyim diyeceğin türden değil bence.Zamanla alışırsan ara sıra girip oynarsın.Önce baştan sağma bi karakter açıp oyunu anlamaya çalışırsın.Ben 4-5 ayrı karakter yarattım hepsinde farklı strateji denemek için öyle bir şey yapabilirsin.Warband falan oynamadıysan online serverlar da zor gelebilir.
Warband 8.sınıfta bilgisayar kullanmayı tam bilmiyor iken oynamıştım. Bebe gibi korsan indirip oynamıştım. Kardeşlerim bağımlısı oldular ben o kadar bağlanmadım. Beni çekmedi oyun. O zamanda oyunu sadece savaş, derebey ol, kale fethet oyunu olarak görüyordum. Bana basit gelmişti. Şimdi almayı düşünmemin sebebi belki o zamanlar hak ettiği zamanı vermediğim için çekmemiştir. Yani benim sevebileceğim bir oyun mu merak ediyorum.

Fikir olarak teorik olarak güzel bir oyun ama pratikte biraz boş gibi geliyor.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Rust.

.......

80+ Bronze
Warband 8.sınıfta bilgisayar kullanmayı tam bilmiyor iken oynamıştım. Bebe gibi korsan indirip oynamıştım. Kardeşlerim bağımlısı oldular ben o kadar bağlanmadım. Beni çekmedi oyun. O zamanda oyunu sadece savaş, derebey ol, kale fethet oyunu olarak görüyordum. Bana basit gelmişti. Şimdi almayı düşünmemin sebebi belki o zamanlar hak ettiği zamanı vermediğim için çekmemiştir. Yani benim sevebileceğim bir oyun mu merak ediyorum.

Fikir olarak teorik olarak güzel bir oyun ama pratikte biraz boş gibi geliyor.
Herkesin seveceği türden oyun değil oyüzden bir şey diyemem.Oynamayla aynı olmasa da youtube da oynayanlara göz at ona göre karar ver alınca pişman etmesin.

kyagizzz

80+ Bronze
Epic'ten RDR2, CP2077, AC Odyssey Gold Edition ve Metro Exodus Gold aldım.

60 lirayı başka bir oyuna mı harcamalıyım yoksa Bannerlord'a değer mi?

Bannerlord sıkar mı, mekanikleri basit mi yoksa daha anlamlı bir oyun mu almalıyım?
Hocam yarış oyun sevsen de sevmesende forza alabilirsin

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Herkesin seveceği türden oyun değil oyüzden bir şey diyemem.Oynamayla aynı olmasa da youtube da oynayanlara göz at ona göre karar ver alınca pişman etmesin.
Oynayanlara bakıyorum da tek yaptıkları adam topla-savaş, adam topla - savaş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yarış oyun sevsen de sevmesende forza alabilirsin
Epic ten bakınıyorum ve yarış oyunu hiç şeyim değil ya. Arabalara minnacık yakınlığım yok.

.......

80+ Bronze
Evet genel olarak mantığı o zaten.Adam topla,savaş,para kazan,ekipman geliştir.Siz pek sevmiyorsunuz gibi illa oynanması gereken bir oyun olmadığı için başka oyunlara yönelebilirsiniz.

kyagizzz

80+ Bronze

Epic ten bakınıyorum ve yarış oyunu hiç şeyim değil ya. Arabalara minnacık yakınlığım yok.
Anladim. Ama genede zevk veren bir oyun dusunursen guzel. Arklarla va girince eglencrli oluyor

Bir de ben araba aşiği biriyim onun da etkisi olabilir

Erimtan

80+ Bronze
Bannerlordu epicgamesden kuponla ucuza getirtebilirsin.

Top Bottom