Neler Yeni

Bannerlord alınır mı yoksa başka bir oyun mu alayım?

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Nasıl başyapıt anlatır mısın? Yani kale fethetme, lord savaşları dışında ne var oyunda? Oyunda beyin kullandığımız bir sistem var mı? Strateji mekaniği var mı?

Bu stratejisi basit bir şey mi yoksa beyin kullanmak gerekiyor mu?
Tüccarlik yapabilirsin, serserilik yapıp kötü unvan salabilirsin, bi krallıga katılıp o krallığın yöneticisi olabilirsin, aile kurabilirsin(çocuk, eş, yeğen), kendine krallık kurup diğer klanlari kendine baglayabilirsin. Görev ile ejder sancağını devralabilirsin daha birçok şey var modlarla bunlar daha detaylanip uzuyor.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Nasıl başyapıt anlatır mısın? Yani kale fethetme, lord savaşları dışında ne var oyunda? Oyunda beyin kullandığımız bir sistem var mı? Strateji mekaniği var mı?

Oyunu almana gerek olduğunu düşünmesem de evet strateji aslında önemli. Düzgün askerleri toplayıp doğru zmanada doğru yerlere konuşlandırırsan 100 kişilik ordunla 700 kişiyi talan edebilirsin. Buna da strateji deniyor düşününce. Beyin olmadan onu şansa başarman imkansız gibi bir şey. Öğrenirken zorlanıyorsun aşırı basit değil ama strateji mekaniği var mı demen komik geldi. Bence o paraya daha iyi oyunlar alabilirsin bu arada

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
Epic'ten RDR2, CP2077, AC Odyssey Gold Edition ve Metro Exodus Gold aldım.

60 lirayı başka bir oyuna mı harcamalıyım yoksa Bannerlord'a değer mi?

Bannerlord sıkar mı, mekanikleri basit mi yoksa daha anlamlı bir oyun mu almalıyım?
Here we go again...

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Bana kalırsa beyin kullanmak gerekiyor direk hurra saldır tarzı oynayamıyorsun takılıyorsun sonra >YouTube ıstırgamerstv

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Oyun mu sıkıcıydı siz mi fazla içine gitmediniz?
Ya Türkçe değildi İngilizcem yetmedi görevi de anlamadım YouTube dan da detaylı bir şey bulamadım ortada bir sağa bir sola gittim alt f4 attım
Sizin için durum çok farklı olabilir bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,060
Üyeler
163,938
Son üye
beqtass
Top Bottom