- Konu Sahibi Konu Sahibi
O seriyi Xbox Gamepass ile oynamayı düşünüyorum.Hangi oyunları oynadın bilmiyorum ama Crysis oynamadıysan Remastered Trilogy halini önerebilirim,en son bunu oynadım.AC serisinden oynamadığın varsa olabilir.
O seriyi Xbox Gamepass ile oynamayı düşünüyorum.Hangi oyunları oynadın bilmiyorum ama Crysis oynamadıysan Remastered Trilogy halini önerebilirim,en son bunu oynadım.AC serisinden oynamadığın varsa olabilir.
Tüccarlik yapabilirsin, serserilik yapıp kötü unvan salabilirsin, bi krallıga katılıp o krallığın yöneticisi olabilirsin, aile kurabilirsin(çocuk, eş, yeğen), kendine krallık kurup diğer klanlari kendine baglayabilirsin. Görev ile ejder sancağını devralabilirsin daha birçok şey var modlarla bunlar daha detaylanip uzuyor.Nasıl başyapıt anlatır mısın? Yani kale fethetme, lord savaşları dışında ne var oyunda? Oyunda beyin kullandığımız bir sistem var mı? Strateji mekaniği var mı?
Bu stratejisi basit bir şey mi yoksa beyin kullanmak gerekiyor mu?
Oyunu almana gerek olduğunu düşünmesem de evet strateji aslında önemli. Düzgün askerleri toplayıp doğru zmanada doğru yerlere konuşlandırırsan 100 kişilik ordunla 700 kişiyi talan edebilirsin. Buna da strateji deniyor düşününce. Beyin olmadan onu şansa başarman imkansız gibi bir şey. Öğrenirken zorlanıyorsun aşırı basit değil ama strateji mekaniği var mı demen komik geldi. Bence o paraya daha iyi oyunlar alabilirsin bu aradaNasıl başyapıt anlatır mısın? Yani kale fethetme, lord savaşları dışında ne var oyunda? Oyunda beyin kullandığımız bir sistem var mı? Strateji mekaniği var mı?
MeselaBence o paraya daha iyi oyunlar alabilirsin bu arada
Death strandingMesela
Here we go again...Epic'ten RDR2, CP2077, AC Odyssey Gold Edition ve Metro Exodus Gold aldım.
60 lirayı başka bir oyuna mı harcamalıyım yoksa Bannerlord'a değer mi?
Bannerlord sıkar mı, mekanikleri basit mi yoksa daha anlamlı bir oyun mu almalıyım?
Bana kalırsa beyin kullanmak gerekiyor direk hurra saldır tarzı oynayamıyorsun takılıyorsun sonra >YouTube ıstırgamerstvNasıl başyapıt anlatır mısın? Yani kale fethetme, lord savaşları dışında ne var oyunda? Oyunda beyin kullandığımız bir sistem var mı? Strateji mekaniği var mı?
Güzel oyun ..Her şeye rust yazma.
Oynadınız mı Bannerlord'u?Bana kalırsa beyin kullanmak gerekiyor direk hurra saldır tarzı oynayamıyorsun takılıyorsun sonra >YouTube ıstırgamerstv
Evet bir yerden sonra takılıp sildim o dönem kafam çok üstümde değildi sarmadı denilebilir kısacaOynadınız mı Bannerlord'u?
Oyun mu sıkıcıydı siz mi fazla içine gitmediniz?Evet bir yerden sonra takılıp sildim o dönem kafam çok üstümde değildi sarmadı denilebilir kısaca
Ya Türkçe değildi İngilizcem yetmedi görevi de anlamadım YouTube dan da detaylı bir şey bulamadım ortada bir sağa bir sola gittim alt f4 attımOyun mu sıkıcıydı siz mi fazla içine gitmediniz?